Hogyan momdjam el amyámmak? 12/l
Eléggé koránérős típus vagyok. 8.5-9 évesen kezdtem el szőrösödni. A kezem is eléggé szőrös... A lábam, hónaljam és ott aluli is. Uszodába és strandra semmi kedvem nincsen. Nyáron rövidújút és vállpántost utállok hordani. A fürdőruháról nem is beszélve, meg persze rövid-háromnegyedes nadrágok... Multkor úszásunk volt. Anyámnak mondtam (nagy nehezen kijött belőlem, mert nem szeretek az ilyen dolgokról beszélni), hogy leszeretném borotválni vagy bármi mással a lábam és hónaljam, de azt mondta hogy a lábamhoz még túl fiatal vagyok mert hogy ő is csak 14-15 évesen kezdte borotválni. A hónaljamra azt mondta hogy azt megcsinálja csak este elfelejtettük. De most már nem merem megmondani. De a lábam az zavar a legjobban. Ezért utállok minden rövidet és minden nyilvános fürdőt. Szerintetek hogyan mondjam meg neki? Legszívesebben gyantázni szeretném de nem kozmetikussal mert anyukám utálja azokat :D .
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Ha megígérte a hónaljadat, akkor kérd meg újra nyugodtan amikor ráér.
Aztán másnap fürdéskor szedd le a lábad borotvával (gyantázni szerintem ráér később: fáj mint az állat, lehet anyukád meghallana :D ). Nem kell neki mutogatni vagy ilyesmi, ha meglátja, mit tud csinálni? Megmondod, hogy azt hitted ebbe is beleegyezett....
De inkább csináld meg, minthogy rosszul érezd magad a bőrödben.
A te életed... ne foglalkozz azzal, hogy ő nem úgy csinálta.
Az a lényeg, hogyjól érezd magad a bőrödben :)
Jajjmár,nem kell egy 12 éves lányt orvoshoz küldeni,mert szőrös.
Figyelj. Én nem akarlak itt téged lázítani kedves édesanyád mellett,mert tényleg nem voltam egy szent gyerkőc,de én szó nélkül leszedtem a lábam és vigyorogva mutattam anyámnak,hogy nézze milyen szép puha :D Ő meg csak nevetett és beíratott kozmetikushoz,hogy inkább gyantázzuk.. párszor elmentem aztán mondtam,hogy engem ne kínozzon ezzel,de ez már más téma:)
Nyilván más anyud és az én anyum hozzállása és mi is mások vagyunk,de ha ennyire zavar akkor szedd le,vagy addig nyaggasd anyukádat míg meg nem engedi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!