Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan momdjam el amyámmak? 12/l

Hogyan momdjam el amyámmak? 12/l

Figyelt kérdés

Eléggé koránérős típus vagyok. 8.5-9 évesen kezdtem el szőrösödni. A kezem is eléggé szőrös... A lábam, hónaljam és ott aluli is. Uszodába és strandra semmi kedvem nincsen. Nyáron rövidújút és vállpántost utállok hordani. A fürdőruháról nem is beszélve, meg persze rövid-háromnegyedes nadrágok... Multkor úszásunk volt. Anyámnak mondtam (nagy nehezen kijött belőlem, mert nem szeretek az ilyen dolgokról beszélni), hogy leszeretném borotválni vagy bármi mással a lábam és hónaljam, de azt mondta hogy a lábamhoz még túl fiatal vagyok mert hogy ő is csak 14-15 évesen kezdte borotválni. A hónaljamra azt mondta hogy azt megcsinálja csak este elfelejtettük. De most már nem merem megmondani. De a lábam az zavar a legjobban. Ezért utállok minden rövidet és minden nyilvános fürdőt. Szerintetek hogyan mondjam meg neki? Legszívesebben gyantázni szeretném de nem kozmetikussal mert anyukám utálja azokat :D .

Köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2015. febr. 23. 19:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én is elég szőrös vagyok. és ott lent zavar a legjobban..

ugyan annyi idős vagyok mint te. ha akarsz irj privibe és beszélhetunk

2015. ápr. 4. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőddel beszéld meg, ha anyukáddal nem mered. Hónaljra a hajnyíró valóban jó eszköz, meg talán intim részre is, ha hosszú a szőr.
2015. máj. 16. 19:36
 13/14 anonim válasza:
Én a lâbamat ennyi idösen epiláltam de az is tökéletes ha borotválod és a honaljadati
2015. dec. 18. 07:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Ott lent? Miért nem lehet kimondani/leírni, hogy intim helyen?
2015. dec. 23. 11:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!