Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bőr gép gyorsabb takarítása?

Bőr gép gyorsabb takarítása?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Fodrász vagyok,barber tanfolyamra járok ezt most tanulom,de most kezdtem el kb. 2 hete az elektromos borotva használatát. Minden használat után szét szedem teljesen, kefével meg takarítom, össze rakom és le fertőtlenítem after shave-el. Ez a menete minden hajvágás után? Mert elég sok időt vesz el az időmből , meg hát mire megszárad a fertőtlenítő is , a vendégem addig vár.

De viszont láttam interneten sok videót barbereknél hogy van aki akkor szedi szét mikor tele van .

Le egyszerüsítené nekem a helyes takarítását? Vagy ha lenne egy praktikusabb takaritása az jó lenne mert kb. Minimum 5 percet száradással el vesz az időmből, ami 10 fejnél már 50perc . Ki hogyan szokta ezt orvosolni, vagy valami praktikusabb megoldásM Előre is köszönöm a válaszokat.

tegnap 23:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!