A kérdés hülyén hangzik, de hogy kell jól zuhanyozni? Miután bekentem magam tusfürdővel, dörzsölnöm is kell a bőröm, vagy elég, ha mindenféle dörzsölés nélkül leöblítem magamról a tusfürdőt?
Igaz, és már a jó módszer szerint csinálom :)
A szappanozás idejére el is zárhatom a vizet? Nem akarom feleslegesen folyatni.
Nem, én kb. egyszer szoktam végigsimogatni a bőröm, a hajlatokban mosom alaposabban: hónalj, nyak, fül, nem szervek környéke, lábujjak köze.
Dörzsölés közben elzárhatod a vizet, én is el szoktam, ne folyjon feleslegesen.
Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy válaszolsz!
Miután bevizeztem magam, és kenem fel a tusfürdőt magamra, akkor már dörgölhetem is egyúttal magam, vagy ezt azután jobb, amikor már fent van rajtam mindenhol a tusfürdő?
Tudom, hogy rég tettem fel a kérdést, de hátha még visszanézel :) Vagy valaki más is benéz.
Az ugye nem baj, ha az intim részeket mosom meg legutoljára? Azért, mert a testem öblítésekor szoktam egy picit dörzsölni a kezemmel pár helyen (nem jön le olyan könnyen a tusfürdő), és kicsit rossz érzés, ha előtte mostam meg a fenekemet. :) Szóval a testem öblítése után mosom meg a hüvely körül + a végbélnyílásnál, és ezeket a részeket leöblítem utána külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!