Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kérdés hülyén hangzik, de...

A kérdés hülyén hangzik, de hogy kell jól zuhanyozni? Miután bekentem magam tusfürdővel, dörzsölnöm is kell a bőröm, vagy elég, ha mindenféle dörzsölés nélkül leöblítem magamról a tusfürdőt?

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elég, a "tudományos" kézmosás eü-s vagy étellel dolgozóknak kell főleg, de mondjuk én azért extrém esetben végig szoktam csinálni. A víz alatt szappanozni sok teteje nincs, gyorsan fogy a szappan, a kezed meg nem lesz tiszta...
2015. febr. 20. 12:52
 12/17 A kérdező kommentje:

Igaz, és már a jó módszer szerint csinálom :)

A szappanozás idejére el is zárhatom a vizet? Nem akarom feleslegesen folyatni.

2015. febr. 20. 16:03
 13/17 A kérdező kommentje:
És amikor zuhanyzom, ugye nem kell sokáig dörgölnöm magam öblítés előtt?
2015. febr. 28. 12:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem, én kb. egyszer szoktam végigsimogatni a bőröm, a hajlatokban mosom alaposabban: hónalj, nyak, fül, nem szervek környéke, lábujjak köze.

Dörzsölés közben elzárhatod a vizet, én is el szoktam, ne folyjon feleslegesen.

2015. febr. 28. 15:20
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy válaszolsz!

Miután bevizeztem magam, és kenem fel a tusfürdőt magamra, akkor már dörgölhetem is egyúttal magam, vagy ezt azután jobb, amikor már fent van rajtam mindenhol a tusfürdő?

2015. febr. 28. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, bakker, ne légy már ilyen idióta... komolyan, tökre leírtam már, mit csinálj. Fogod a tusfürdőt, kenegeted magadon egy darabig és lemosod. Ennyi.
2015. márc. 1. 17:32
 17/17 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy rég tettem fel a kérdést, de hátha még visszanézel :) Vagy valaki más is benéz.

Az ugye nem baj, ha az intim részeket mosom meg legutoljára? Azért, mert a testem öblítésekor szoktam egy picit dörzsölni a kezemmel pár helyen (nem jön le olyan könnyen a tusfürdő), és kicsit rossz érzés, ha előtte mostam meg a fenekemet. :) Szóval a testem öblítése után mosom meg a hüvely körül + a végbélnyílásnál, és ezeket a részeket leöblítem utána külön.

2017. ápr. 24. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!