Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rendszeres hajmosás tusfürdővel?

Rendszeres hajmosás tusfürdővel?

Figyelt kérdés

Egyszer szükség esetén mostam hajat Yves Rocher mandulás tusfürdővel, és sokkalta szebb lett a hajam, nem szárította ki, nem kellett balzsam sem, és nem zsírosodott gyorsabban.

Működhet hosszú távon is, vagy értelmetlen?

2014. jún. 12. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne működhetne? :D Én is azt csinálom, nem gondoltam volna, hogy ezt más is kipróbálja. Így nem kell sem sampont, sem balzsamot, sem semmilyen hajápoló vackot vennem. Kicsit több, mint fél éve csinálom így, nem törik gyorsabban, mint a samponoktól.
2014. jún. 12. 18:59
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Én a Babának a kakaóvajas tusfürdőjét használom hajmosásra. Puha,fényes és jó illatos lesz tőle a hajam, csak alaposan ki kell mosni, mert akkor ragadni fog és zsíros hatást kelt. Mellesleg olcsóbb a samponoknál.
2014. jún. 12. 20:23
 3/3 ismeretlenXDD válasza:
Ha neked jó a tusfürdő, akkor működhet, azonban akkor a sima samponnal ne keverd!
2014. jún. 12. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!