Hajbalzsamot mennyi ideig kell fenthagyni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 18:16
1/7 anonim válasza:
Általában rá van írva a dobozokra, de 2-3 percig nagyjából.
2/7 anonim válasza:
Pár perc. Én úgy szoktam, hogy beugrok a zuhany alá, samponozok először, majd balzsam. Utána lecsutakolom magam, borotválok ha kell, megmosom az arcom, és utoljára öblítem le a balzsamot. Van, hogy 10 percig is rajta van.
3/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor azonnal nem lehet lemosni.
2014. jún. 10. 22:56
4/7 anonim válasza:
A hajbalzsamot nem kell rajtahagyni a hajon, csak belemasszírozod mint a sampont aztán lemosod.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha rajtahagyom 1-2 percig, ezek szerint akkor se hat jobban, mintha azonnal lemosnám?
2014. jún. 10. 23:06
6/7 anonim válasza:
Azonnal lemosni mi értelme? Annak is van hatóideje, ami 1-2 perc csupán. Annyit ki lehet bírni.
7/7 anonim válasza:
Rajta van az utasítás! Van, amit bemasszírozol, és azonnal le lehet mosni, van amit x percig fent kell hagyni.
Sőt, olyan is van, amit le Kell mosni azonnal eloszlatás után. Szerintem, amit 3 percen túl rajta kell hagyni, az már inkább pakolás (bár újabban vannak 1 perces pakolások is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!