Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lesz baja a hajamnak hogy ha...

Lesz baja a hajamnak hogy ha sampon helyett tusfürdővel mosom meg? Ha igen akkor mit? Ez hosszútávon káros is lehet?

Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

Lány vagy? Mert akkor szerintem maradj a samponnál.

Ha pasi, akkor nyugodtan. Én már vagy 10 éve tusfürdővel mosom a hajam, minden nap. Semmi problémát nem okozott eddig.

2014. júl. 3. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja a hajadnak, egyik barátnőm is átszokott a tusfürdősre. A tusfürdő nem szárít annyira, mint a sampon, kellemesebb tapintású lesz, a többi összetevő meg kb. ugyanaz.
2014. júl. 3. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Zsíros lesz.
2014. júl. 3. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért a tusfürdő minőségétől is függ.

Yves Rocher krémtusival mostam már hajat, nem kellett utána semmi balzsam, pedig alapból nagyon száraz hajam van. Sokáig megmaradt az illata, és semmivel sem zsírosodott gyorsabban.

2014. júl. 3. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom. A tusfürdőben nagyon sok a habosító anyag, ami száríthatja a hajad. Használj sampont inkább :) És abból is natúrat, pl. alterra, alverde, amelyik beválik.
2014. júl. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!