Lesz baja a hajamnak hogy ha sampon helyett tusfürdővel mosom meg? Ha igen akkor mit? Ez hosszútávon káros is lehet?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 14:50
1/5 anonim válasza:
Lány vagy? Mert akkor szerintem maradj a samponnál.
Ha pasi, akkor nyugodtan. Én már vagy 10 éve tusfürdővel mosom a hajam, minden nap. Semmi problémát nem okozott eddig.
2/5 anonim válasza:
Nem lesz baja a hajadnak, egyik barátnőm is átszokott a tusfürdősre. A tusfürdő nem szárít annyira, mint a sampon, kellemesebb tapintású lesz, a többi összetevő meg kb. ugyanaz.
4/5 anonim válasza:
Azért a tusfürdő minőségétől is függ.
Yves Rocher krémtusival mostam már hajat, nem kellett utána semmi balzsam, pedig alapból nagyon száraz hajam van. Sokáig megmaradt az illata, és semmivel sem zsírosodott gyorsabban.
5/5 anonim válasza:
Én nem ajánlom. A tusfürdőben nagyon sok a habosító anyag, ami száríthatja a hajad. Használj sampont inkább :) És abból is natúrat, pl. alterra, alverde, amelyik beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!