Bőrradír cukorral és tusfürdővel?
Figyelt kérdés
próbáltátok már? bevált?2014. jún. 27. 17:16
1/4 anonim válasza:
Véleményem szerint, ha engem kérdezel, én úgy gondolom, hogy a cukor olívaolajjal sokkal effektívebb, mint tusfürdővel. De ez csak én véleményem, természetesen, valószínűleg, nem biztos, hogy mindenki így vélekedik e állításról. Meg persze figyelembe kell vennünk, azt a tényt, miszerint nem mindenkinek passzol ugyanaz, szóval akinek nem inge, az ne vegye gatyára. Tehát, én kitartok amellett az álláspont mellett, miszerint (trianon igazságtalan volt) mindenki tapasztalja ki, mi felel meg önön elvárásainak.
És még valamit mondanék: megpuhult, a rizs, a fazékban.
Egy közgazdász demokrata szerb Jóska
2/4 anonim válasza:
Én használom így, mindig viszek be kis valamibe cukrot és amikor az a lépés jön a kezembe rányomok egy pici tusfürdőt. Nekem ha víz éri hamar elolvad, ezért először csak a fél adaggal csinálom majd gyorsan a másik felét is öntöm a kezembe és így viszonylag jól radíroz :)
3/4 anonim válasza:
Én sót, vagy őrölt kávét használok, a cukor sokszor túl durva. Nekem bevált.
4/4 anonim válasza:
Kávézacc vagy tengeri só szerintem jobb bőrradírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!