Lányok, akik borotválják a lábukat, nálatok, hogy működik ez a folyamat?
Tehát borotválás előtt, után mivel kenitek be? Előtte leszoktátok radírozni a lábatok? Milyen gyakran borotválkoztok?
Én utoljára csütörtökön borotváltam, most kezdett el viszketni, de szerintem még péntekig kihúzom, nem látszódnak a szőrök.
1. előtte semmivel, fürdés közben szoktam borotválkozni, így előtte tusfürdővel átmosom
2. nem szoktam leradírozni
3. nyáron 2 naponta borotválom a lábamat, télen...pff...hetente, ha nincs pasim, ha van, 4 naponta kb
Nekem vastag fekete szálak nőnek, a combomon mondjuk nem, így azt havonta borotválom.
26L
Már 12 éve borotválom, szóval nem. Sajnos nem emlékszem, hogy milyen volt akkoriban, mikor elkezdtem.
De ha kipattog, neogranormont neki és reggelre semmi baja:)
Önfegyelmem nulla és ha borotválom, hiába kenem be krémmel, azzal együtt is szanaszét vakarom a lábam, és mivel nem akarok nagy sebeket csinálni rá, inkább gyantázom.
Gyantázás után is viszked 1 héttel, de nem másnap, mint a borotválásnál. Tehát egy fokkal tűrhetőbb számomra. Egy szerencse hogy csak a vádlim viszked, más nem :D
Zuhanyzás közben szoktam borotválni. Általában csak tusfürdővel kenem be előtte, habot csak ritkán használok (akkor is apukámét...).
Radírozni hetente egyszer szoktam, függetlenül attól, hogy borotválom-e aznap, de mivel általában van egy "szépítkezős" napom, amikor hajat mosok, pakolást rakok fel, radírozok, általában ezen a napon szőrtelenítek is.
Nyáron kétnaponta szoktam, télen valamivel ritkábban, és úgy vettem észre, hogy télen lassabban is nő. Talán mert nyáron több gyümölcsöt eszek, több vitamint viszek be a szervezetembe, nem tudom.
Viszketni sosem szoktam szerencsére, kipattogni sem.
Borotváltam sokáig, de nekem 5-6 óra alatt kinő a szőröm olyanra hogy zavaró, így már inkább gyantázok vagy epilálok.
Borotválkozásnál annyi volt hogy tusfürdő rá, borotvál, fertőtlenít, hidratál. Ezek nélkül mindig full pöttyös lettem volna mivel érzékeny a bőröm. Ha nem fertőtlenítem akkor pöttyös, ha nem hidratálom akkor száraz és viszket.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a pipa! :)
#9: mivel fertőtlenítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!