Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon erősen súrolva használt...

Nagyon erősen súrolva használtam a bőrradírt, és most égő és piros a radírozott felület, mit tegyek?

Figyelt kérdés
a karomon vannak elszíneződött barnás foltok, sebek helyei, ezt szerettem volna bőrradírral halványítani. csakhogy olyan erősen súroltam a bőrömön, hogy most már azóta teljesen piros, kicsit bedagadt, és éget, ráadásul néhány helyen még egy kicsit a bőr is lejött... mit tegyek hogy elmúljon?

2014. jún. 22. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem most egy kicsit hagyd békén, és foglalkozz valami mással, magától múlik el a legegyszerűbben. Kitaláltál egy problémát, elkezdtél barkácsolni, ebből lett egy valódi probléma, most egy újabb barkácsmódszert keresel, amivel ezt megint másik problémává alakíthatod? Nem volt elég a lecke?
2014. jún. 22. 21:49
 2/7 A kérdező kommentje:
igen tudom.. :/ csak eléggé megijeszt a dolog... pont ezért kérdezem, mert nem akarok még egy hülyeséget csinálni, köszönöm a választ
2014. jún. 22. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Sebekre való kenőcs vagy valami csak van otthon, azzal kenegesd. És a barnás foltokat bőrradír nem fogja halványítani, inkább aha savas krémekkel érdemes kenni, az jó rá.
2014. jún. 22. 22:43
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2014. jún. 22. 22:51
 5/7 anonim válasza:

Aha savas termékeket ilyenkor már nem szabad használni. Csak késő ősztől kora tavaszig, mivel fényérzékeny. Így csak még több pigmentált folt lenne a karodon.

A piros érzékeny agyonig radírozott bőrödre pedig neogranormon vagy sudocrem jó.

2014. jún. 23. 07:34
 6/7 A kérdező kommentje:
fúú, mázli, hogy van mind2, köszönöm! :) egyébként sajnos még mindig piros és fáj, de azért majd talán hamarosan elmúlik...
2014. jún. 23. 07:53
 7/7 A kérdező kommentje:
áá, még mindig nem jobb, valaki meg tudja mondani, hogy kb. mikor múlik el a pirossága és gyógyul be?
2014. jún. 23. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!