Jpeter1 kérdése:
Fiú létemre extra hosszú hajam van, már 14 éve nem vágattam belőle. Most már leér egészen a combom közepéig. Szerencsére dús és egészséges. Szerintetek nagyon gáz, hogy ennyire hosszú? Mert nem szeretném egyenlőre levágatni.
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 09:46
21/28 anonim válasza:
Nekem fiúként térdig érő hajam van. 25 éves vagyok, és 10 éves korom óta növesztem. Egyrészt, mert hajmodell vagyok, másrészt, mert imádom a hosszú hajat. Én, és a barátnőm is. Elterveztem, hogy addig fogom növeszteni, amíg a hajam nőni tud. Egyébként nagyon dús, barna, göndör (csak a súlya kihúzza) hajam van. Így néz ki: [link]
22/28 anonim válasza:
Hát szerintem kicsit gáz, meg túlzás fiú létedre.
Pedig nekem is hosszú hajam van, fenekemig ér csak én lány vagyok!
23/28 anonim válasza:
És az mit számít, hogy ki milyen nemű? Valakinek az egyéni ízlésére, és kinézetére azt mondani, hogy gáz, na az a gáz. Inkább örülj, hogy nem néz ki mindenki ugyanúgy. Egyelőre.
24/28 anonim válasza:
Kontyban, vagy rasztahajként király lehet. Fogadok, kigyúrt szépfiú is vagy mindemellett:-D.
25/28 A kérdező kommentje:
Közben tovább növesztettem, így már 18 éve nem vágattam belőle semmit. Most már bőven a térdem alatt van egyes tincsek már a boka körül vannak. Még legalább 10 évig nem vágatok belőle semmit az biztos. A párom is nagyon szereti. Tök gyönyörű!
2020. aug. 27. 11:40
26/28 anonim válasza:
Nem tudnal a leengedett hajadrol, hatulrol, hogy ne latszodj, egy fenykepet feltolteni? El nem tudom kepzelni, hogy egy ferfinak ilyen hosszu haja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!