Jpeter1 kérdése:
Fiú létemre extra hosszú hajam van, már 14 éve nem vágattam belőle. Most már leér egészen a combom közepéig. Szerencsére dús és egészséges. Szerintetek nagyon gáz, hogy ennyire hosszú? Mert nem szeretném egyenlőre levágatni.
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 09:46
2/28 anonim válasza:
Mindenesetre fura. Megkerdezhetem, hany eves vagy, es hogy hordod a hajad?
3/28 anonim válasza:
Fiúnak eléggé.
Ha nem zavar hord így, de én biztos nem növesztettem volna meg ennyire.
4/28 anonim válasza:
Nem vagyok a hosszú hajú pasik ellen, sőt, de ez a hossz már egy nőn is taszítana, egy férfin pláne. De ez csak egy vélemény, ha te így jól érzed magad, nem ér miatta olyan hátrány, ami zavarna, akkor nem mindegy?
6/28 anonim válasza:
Szia! Szerinted magadnak mindenképp jót tennél, ha levágatnád. Meglátod mennyivel szabadabb érzés, ha rövidebb! A pasikon szerintem a lányoknak nem tetszik ez a nagyon hosszú haj, még lányon sem vonzó... Ja és HR-es vagyok, szóval szakmai szemmel nézve is előnytelen lehet pl. egy állásinterjún. Nem kéne, hogy emiatt bíráljanak másképp, és hidd el sok szakmabeli ilyen dolog miatt simán elvághat téged egy-egy állásinterjún.Ha mindenképp hosszú hajat szeretnél, akkor vállig, vagy áll alá érő fazont válassz, azt még össsze is kötheted, és nem tűnik igénytelennek sem! Remélem tudtam segíteni.
8/28 anonim válasza:
Dehogy gáz, szerintem tök jó!
Tudod, ahogy a nőknek lehet rövid hajuk, a férfiaknak is lehet hosszú. Sőt, szerintem ez kimondottan szexi. ^^
10/28 anonim válasza:
A hosszú hajú pasik mindig a legjobbak. Feltéve hogy illik is hozzád persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!