Jpeter1 kérdése:
Fiú létemre extra hosszú hajam van, már 14 éve nem vágattam belőle. Most már leér egészen a combom közepéig. Szerencsére dús és egészséges. Szerintetek nagyon gáz, hogy ennyire hosszú? Mert nem szeretném egyenlőre levágatni.
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 09:46
11/28 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a hosszú hajú pasik tetszenek, de ez már sok lenne..szerintem már egy nőnek sem szép az ilyen hosszú haj. De a Te döntésed :D
25N
12/28 A kérdező kommentje:
Az tény,hogy foglalkozni kell vele ( fésülés, mosás ) de én így szeretem. Egyébként 35 vok és a párom is extra hosszú hajú. Az övé már vagy jó arasznyival leér a térde alá
2015. febr. 16. 06:50
13/28 A kérdező kommentje:
Sokszor feltekerve kontyban vagy befonva hordom, mert kiengedve mindenbe belelógna és beleakadna. De a legjobban frissen mosva kiengedve szeretem. Igaz, hogy ilyenkor sokan megbámulnak, kapok hideget meleget, de ezt meg kell szokni. A legjobban azt utálom amikor a szokásos húú de hosszú szöveggel illetnek. Van egy fodrász aki rá akar beszélni, hogy adjam el parókának, szép summát adna érte. De egyenlőre nem akarok ollót a közelébe engedni.
2015. febr. 16. 07:45
14/28 anonim válasza:
Ha levágatod, se vágasd rövidre!
15/28 A kérdező kommentje:
Egyáltalán még vágatni sem akarok belőle egy pár évig biztosan.
2015. febr. 17. 06:43
16/28 anonim válasza:
Nem tudom elkepzelni, hogy egy ilyen hosszu, s ahogy irod, dus haj kontyban viselve ne lenne durvan noies.
17/28 anonim válasza:
kaphatnék képet? én is növesztem, kiváncsi vagyok milyen a derék alá érő haj. a párod haja jobban érdekelne
18/28 anonim válasza:
Én is kérhetnék képet. Annyira csodállom a hosszú, dús hajú embereket
20/28 Heni9988 válasza:
Rasztásztasd be.Nagyon jól nézne ki.
Szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!