Miért ilyen iszonyat csúnya a hajam? (KÉP)
Eredetileg sok hajam lenne, de tavaly egy fodrász nagyon elrontotta, megritkította.
Göndörödik össze-vissza, szálkás, az egyik oldalon fönt meg szörnyen lapos. Egyszerűen elegem van belőle, néha annyira utálom, hogy legszívesebben csak egy sapkát húznék a fejemre. :(
Mit csináljak vele?
6 hónap múlva jobb lesz, nyugi, addig bírd ki. Ha kiegyenesíted, akkor sem jobb? Amúgy csak hátulról fura, a többi képpel nincs gond, szép göndör hajad van. Én is göndör vagyok, és én is bőgtem, miután megritkította a fodrász a hajamat. -.-
Mindenesetre a lényeg az, hogy a formájától függetlenül egészséges hajad van, tehát visszanő pár hónap alatt.
Szinte kényszert érzek, hogy kivasaljam.... :)
Esetleg ha elmennél egy jó fodrászhoz, hogy igazítson rajta, az segíthetne, mert ebben a formában hiába nő, jobban nem fog kinézni.
Mivel göndör, nem látod hogy nő.
Tanuld meg rendesen formázni.
Döntsd el, hogy az arcodhoz mi illik. Szögletes, éles arcvonásaid vannak? Valszeg jobb a göndör. Pufi, kerekded arcod van? Egyenes hajjal jobban jársz.
Elmehetsz tartós hajkiegyenesítésre, megtanulhatod beszárítani vagy vehetsz hajcsavarókat...a lényeg, hogy ne össze-vissza álljon. Ha göndör, akkor legyen göndör. Ha egyenes, akkor legyen az egész egyenes.
Már bocsi, de azt sem tudom, mi az a szilikon (hajra).
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt eddig kivasalva / beszárítva.
Hajszárítót is keveset használok, ma is a napon szárítottam.
Hetente 1x mosom, ma 2 hét nem-mosás után mostam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!