Hajnövesztési projektbe kezdek. Tippek?
Figyelt kérdés
Hajamat szeretném megnöveszteni minél hosszabbra. Mit kell tenni azért, hogy szép hajam legyen és ne legyen csúnya, töredezett igénytelen? Milyen vitaminokat kell szedni? Minden tippet, tanácsot szívesen meghallgatok.2014. okt. 6. 17:28
1/4 anonim válasza:
Ez lehet hülyén hangzik, de ne mosd gyakran a hajad. Àllítólag a zsír ami a fejbörön termelödik, táplálja a hajhagymákat, amitöl jobban nö a haj. Nem tudom mennyire igaz vagy nem igaz, mindenesetre én kipróbáltam és sokkal gyorsabban nö a hajam.
Szedj vitamint, ami a hajra-körömre-börre jó, és gyógyszertárban herbáriában vedd meg, és ne spórolj rajta.
2/4 anonim válasza:
Hagyd,hogy a hajad magától száradjon meg.Hord sokszor kiengedve, mert ha folyton összefogod jobban töredezik.Ricinusolajat is sokan ajánlják személy szerint nekem nem vált be, hullott tőle a hajam, de neked hátha segít.
3/4 A kérdező kommentje:
Olyan rövid, hogy csak kiengedve tudom. :) Magától szárad, sose szárítom :) Köszönöm a válaszokat
2014. okt. 6. 21:15
4/4 anonim válasza:
Amit a 2-es ír az baromság! Én nekem mindig össze van gumizva a hajam de tényleg minde nap nyáron meg még éjjel is. Egy éve nem volt vágva és semmi töredezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!