Van-e valakinek tuti tippje mitesszerekre és pattanásokra?
Mitesszerre:
Nekem a bebe Shine Control lemosó(nem drága,pumpás>higiénikus, nem"húzza" az érzékeny bőrömet sem)tetszett eddig a legjobban, sok mindent próbáltam már Vichytől a házi szerekig.
Pattanásra:
fertőtlenítő folyadék(kizárólag helyileg, másképp leszárítja az egész arcod!!!)+ bármilyen gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító porrá zúzva, vízzel kenhetővé téve ecsetelőként
16:46-os: a "bármilyen gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító porrá zúzva" alatt pontosan mit értesz?
te mit használsz?
az eredeti kérdésre válaszolva: teafaolaj ecsetelő és körömvirágkrém
MM
16:46-os vagyok.
Én így csinálom: kis zárható!(ha nem használod el, nehogy baktériumok telepedjenek meg de még így is inkább felet csinálj mint hogy megmaradjon) edényben, mint egy mozsárban zúzóm össze a tablettát minél apróbbra, por szerűre. Én a fertőtlenítő(orvosi segédeszköz boltban lehet venni ezt)folyadékkal szoktam "krémesíteni". Fülpiszkálóval precízen fel is lehet kenni.
Aspirin pl, de legutóbb csak Algoflex M-em volt, annak a rózsaszín részét használtam(a festett külső rész leválik a "hasznos anyagról") de egyébként rengetek fájdalomcsillapító gyull.csökkentő hatású is.
16.46-os :)
ezek szerint pl. az Algopirin is megfelel ennek a célnak?
mert eddig kalmopirint használtam,de az elfogyott:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!