Pattanásokra, mitesszerekre? Már mindent próbáltam!
Figyelt kérdés
Arcbőröm nem zsíros, vagyis a zsíros meghatározás nem illik rá, ennek ellenére teli van pattanásokkal és mitesszerekkel. Kozmetikushoz járok, itthon is használok arcradírt (Neutrogena), ennek ellenére szűnni sem akarnak, nemhogy múlnának. Kozmetikus után 1 héttel ismét olyan a bőröm, mint előtte. Bőrgyógyásznál is voltam, kipróbáltunk sok mindent, de nem vált be. Mindemellett olyan a bőröm, mintha vedlene. Szám, állam és orrom körül korpaszerűen jön le a bőr. Van rá valami hatásos megoldás??2011. szept. 12. 14:44
1/9 anonim válasza:
Nemtudom hogy hány éves vagy, de én kb 14-16 éves koromban nagyon pattis és mitesszeres voltam, most 18 vagyok és magától elmúltak. Avonos arcradírral kezelem az arcom, elég jól leszedi az elhalt hámsejteket, utána kellemes puha lesz az arcom.
2/9 A kérdező kommentje:
21, most nemrég jöttek ki. Egyszer sikerült elmulasztani, de az a szer már nem kapható. :( Avonos nekem semmit nem ért, csúnyább lettem tőle.
2011. szept. 12. 17:48
3/9 anonim válasza:
Aknesol ecsetelő volt ami nagyon bevált, drogériában és a gyógyszertárban lehet kapni,a másik a Dermofil paszta,ez nem volt olyan hatásos,de a pattanásokat szépen leszárította az is.Ezt is lehet drogériákban kapni.Amúgy nekem erősen az a gyanúm,hogy seborrheás az arcod és a dermofil pasztára rá is van írva,hogy jó rá.
4/9 A kérdező kommentje:
Holnap megnézem, hátha kapok. Köszönöm!
2011. szept. 12. 18:06
5/9 anonim válasza:
21 évesen már nem vagy tini, így nem kéne hogy ennyire pattanásos legyél, lehet hogy vmi hormonzavarod van :S
6/9 A kérdező kommentje:
Épp ezért zavar. Már elmúlt az az időszak, amikor normálisnak lehetett nevezni. Voltam hormonvizsgálaton, bőrgyógyász elküldött, de semmi baj nincs ott. Senki semmit nem talál, és ez lassan 1 éve jött elő. :(
2011. szept. 12. 19:11
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Miután voltam nem egyszer, nem egy bőrgyógyásznál, így valamelyik meg mondta volna a sok közül. Nem hiszem, hogy az lenne.
2011. szept. 14. 17:55
9/9 anonim válasza:
Szia. Nekem ugyan ez a bajom. De a meg oldás erre h keress egy olyan krémet ami még jobban ki szárítja a bőrt. Ahol pedig kezd lejönni a bőr ,azon a részen valami zsírosabb alapú krémmel kend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!