Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásokra, mitesszerekre?...

Pattanásokra, mitesszerekre? Már mindent próbáltam!

Figyelt kérdés
Arcbőröm nem zsíros, vagyis a zsíros meghatározás nem illik rá, ennek ellenére teli van pattanásokkal és mitesszerekkel. Kozmetikushoz járok, itthon is használok arcradírt (Neutrogena), ennek ellenére szűnni sem akarnak, nemhogy múlnának. Kozmetikus után 1 héttel ismét olyan a bőröm, mint előtte. Bőrgyógyásznál is voltam, kipróbáltunk sok mindent, de nem vált be. Mindemellett olyan a bőröm, mintha vedlene. Szám, állam és orrom körül korpaszerűen jön le a bőr. Van rá valami hatásos megoldás??
2011. szept. 12. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Nemtudom hogy hány éves vagy, de én kb 14-16 éves koromban nagyon pattis és mitesszeres voltam, most 18 vagyok és magától elmúltak. Avonos arcradírral kezelem az arcom, elég jól leszedi az elhalt hámsejteket, utána kellemes puha lesz az arcom.
2011. szept. 12. 17:37
 2/9 A kérdező kommentje:
21, most nemrég jöttek ki. Egyszer sikerült elmulasztani, de az a szer már nem kapható. :( Avonos nekem semmit nem ért, csúnyább lettem tőle.
2011. szept. 12. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Aknesol ecsetelő volt ami nagyon bevált, drogériában és a gyógyszertárban lehet kapni,a másik a Dermofil paszta,ez nem volt olyan hatásos,de a pattanásokat szépen leszárította az is.Ezt is lehet drogériákban kapni.Amúgy nekem erősen az a gyanúm,hogy seborrheás az arcod és a dermofil pasztára rá is van írva,hogy jó rá.
2011. szept. 12. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Holnap megnézem, hátha kapok. Köszönöm!
2011. szept. 12. 18:06
 5/9 anonim ***** válasza:
21 évesen már nem vagy tini, így nem kéne hogy ennyire pattanásos legyél, lehet hogy vmi hormonzavarod van :S
2011. szept. 12. 19:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Épp ezért zavar. Már elmúlt az az időszak, amikor normálisnak lehetett nevezni. Voltam hormonvizsgálaton, bőrgyógyász elküldött, de semmi baj nincs ott. Senki semmit nem talál, és ez lassan 1 éve jött elő. :(
2011. szept. 12. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

korpás szeborreád van, van rá megoldás!

2011. szept. 14. 15:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Miután voltam nem egyszer, nem egy bőrgyógyásznál, így valamelyik meg mondta volna a sok közül. Nem hiszem, hogy az lenne.
2011. szept. 14. 17:55
 9/9 anonim válasza:
Szia. Nekem ugyan ez a bajom. De a meg oldás erre h keress egy olyan krémet ami még jobban ki szárítja a bőrt. Ahol pedig kezd lejönni a bőr ,azon a részen valami zsírosabb alapú krémmel kend.
2012. dec. 31. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!