Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Élesztő jó a pattanásokra és...

Élesztő jó a pattanásokra és a mitesszerekre?

Figyelt kérdés
anyum aztmondta h azt hallotta h rákell kenni és jó lesz..de olvastam olyat h enni kell :| valakinek vmi tapasztalata?
2010. szept. 27. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szia! én is szoktam tejbe keverem és jó vastagon rákenem az arcomra kb 15 percig hagyom rajta és lemosom utána langyos vízzel... hát elég szarszaga van de azért hatása megvan szebb az arcom bőre sokkal :D
2010. szept. 27. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia nagyon jó rá tökéletes tisztitja és száritja őket heti 2 alkalommal kistejel keverj össze élesztőt majd fel viszed az arcodra és mikor rászáradt szépen ledörzsölöd igy börradirozást is el végzed ! amugy eni is lehet minden nap egy kis db-ot ize szörnyü de ki lehet birni!
2010. szept. 27. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha megeszed akkor az élesztőgombák nem dolgoznak benned?Nem puffadsz fel?:D
2010. szept. 27. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahoz nagyon sokat kéne megenni nem hinném hogy 1 kisdb tól de hát aki nem birja lehet kapni élesztőtabletát az is nagyon jó !
2010. szept. 27. 21:03
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D mindenképp kifogom próbálni:)
2010. szept. 27. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

a szalicilsav is jó a pattikra:) gyógysztárban szerintem tudsz venni:)

remélem segítettem:)

2010. szept. 27. 22:57
 7/9 anonim válasza:
Szia. Testvérem egyszer ezt próbálta ki. Hatott valamennyire neki. De sztem ne edd meg.
2012. dec. 31. 22:46
 8/9 anonim válasza:
Próbáld meg pattanásokra és mitesszerekre a fogkrémet. Kend be vele az arcod.Lehet hülyén hangzik . Nekem az hozta rendbe . Ha túlságosan is kiszáradna ha már hámlik akkor kend be testápolóval .
2013. jan. 27. 14:32
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2013. febr. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!