Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Felírt a bőrgyógyász egy...

Felírt a bőrgyógyász egy Zineryt-nevű "gyógyszert" pattanásokra,mitesszerekre. Ér valamit ez a gyógyszer?

Figyelt kérdés

Ér valamit? Valakinek tapasztalat?

15/L

2009. márc. 7. 17:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Hát azt nem tudom, de én a helyedben nem szednék gyógyszert...Én pl kamillás borogatással pár óra alatt eltüntetem őket,és arcmaszkkal pedig a mitesszereim is kitisztulnak!
2009. márc. 7. 17:53
 2/15 A kérdező kommentje:
hát ez ilyen krém féle...érdekes nagyon:D de köszi a választ
2009. márc. 7. 17:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nem krém, hanem ha összekevered a két összetevőt akkor oldat lesz, amúgy valamennyire hatásos, én használtam, de tényleg jobbak a természtes készítmények mint pl a kamillás borogatás.

2009. márc. 7. 18:06
 4/15 anonim válasza:
én már egy éve használom, és semmi... néha javul tőle az arcom, néha meg nagyon romlik.
2009. márc. 8. 00:30
 5/15 anonim ***** válasza:
Én ezt évekig használtam, javított a pattanásokon egy picit de nem sokkal. Azóta clean&clear termékeket használok. Reggel és este először letisztítom az arcom, majd tonizálom és hidratálom. Rendszeres használat után eltűnt a fejemről az összes pattanás csak néha van 1-2.:)
2009. márc. 8. 09:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Esetleg vizsgáltasd ki magad,hogy van-e valamilyen hormonproblémád, mert ha van,akkor hiába kenegeted...Akkor az okot kell megszüntetni!
2009. márc. 8. 22:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem el használni de eddig semmi változás. De ez előtt Akneroxidot használtam az nagyon jó! Próbáld ki sztem vény nélkül is kepható vagy kérd az orvosodtól, hogy írja fel neked! Annál jobb nincs! Néha kicsit jobban kiszárította az arcomat de a pattanásaim teljes mértékben eltüntek pedig eléggé csúnya és kezelhetetlennek tünt az arcom előtte.
2009. aug. 8. 13:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem használt a Zineryt.Szárít,hidratálni kell a bort ha használod de hatásos szerintem,és sokaknak segített.
2009. aug. 14. 20:27
 9/15 anonim válasza:
Próbáld ki a citromlevet,nekem segített.
2009. szept. 18. 16:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem abszolúte segített!Pedig elég sok ronda piros ragyám volt és nem olyan"eltüntetiazalapozó" félék.Szóval én ajánlom.
2009. szept. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!