Pattanásokra és mitesszerekre tényleg jó a hintőpor?
nekem a kozmetikusom azt javasolta, hogy semmi mást ne használjak arctisztításhoz, csak baba szappant (persze mellé még valamilyen nem zsíros hidratáló krém is kell, mert szárít) és sokkal szebb lett az arcom, mint mikor Vichy termékekkel tisztítottam! most kénszappant vettem, állítólag az is nagyon jó (gyógynövényesnél lehet kapni, 2-300 ft) arról még nincs tapasztalatom, de szerintem egy próbát megér!
ja és hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem a hintőpor ugyan felszívja a felesleges faggyút, de eltömíti a pórusokat. én biztos nem használnám az arcomra
Szerintem jó, mert nem szárít, hanem csak felszívja a felesleges faggyút. Nekem a hátam nagyon durván pattanáso/mitteszeres, ott használok, és nekem segített (bőrgyógyász azt mondta, h még fiatal vagyok a hormongyógyszerhez :( )
16,5 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!