Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak már magammal?...

Mit csináljak már magammal? Gyűlölöm a bőrömet.

Figyelt kérdés
Régen rengeteg pattanásom volt, az egész homlokom teli volt vele, és gusztustalanul néztem ki. Bőrgyógyászati kezeléssel sikerült ezeket eltüntetni, de még mindig van 2-3 pattanásom néha. A homlokomon hegek vannak, amivel kozmetikushoz járok. Az orrom nagyon mitesszeres. Ezeket havonta egyszer eltünteti a kozmetikus, meg a pattanásokat is kinyomja, pénteken fogok menni, de már nagyon undorító vagyok smink nélkül. Hogy fogadjam el így magam? 13l
2015. jan. 24. 22:32
 1/5 A kérdező kommentje:
És olyan idegesítő, hogy a suliban, az osztályban egyszerűen MINDEN lánynak tökéletes a bőre, SEMMI bőrhibájuk nincs! Miért én vagyok az egyetlen ilyen undorító ember?
2015. jan. 24. 22:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Üdv a tinikorban. Ne hidd hogy mások tökéletesek, rólam is azt hitték hogy semmi baja a bőrömnek, közbe meg tele voltam pattanásokkal és szeplős is vagyok, de mindezt elfedtem egy alapozóval állandóan. Úgy tűnt tökéletes a bőröm... sose volt az.

Jó esetben elmúlnak a pattanások mikor kilépsz a tinikorból. Csak figyelj arra hogy egészségesen élj.

2015. jan. 24. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez nehéz időszak, én is átestem rajtad. Nem tudok semmi nyugtatót mondani, sajnos ez még jó pár évig így lesz veled, lesznek pattanásos és kevésbé pattanásos időszakaid, de mindig lesznek kb 18 éves korodig.

Egészséges étkezés (sok zöldség,gyümölcs, kevés édesség, kerüld az ízfokozókat, stabilizátorokat és egyéb mesterséges anyagoakt), legyél sokat a friss levegőn, sport, elegendő folyadékbevitel, megfelelő arckrém (figyelj arra, hogy kapjon elegendő nedvességet a bőröd, ne legyenek benne irritáló anyagok), reggel este arctisztítás, arcpakolások, kozmetikussal havonta arctisztítás. Ezek mind nagyon sokat segíthetnek, esetleg bőrgyógyász, de ez korral jár!! :)

2015. jan. 25. 01:48
 4/5 anonim ***** válasza:
*nem rajtad estem át, hanem rajta, bocsi :)
2015. jan. 25. 01:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Amennyiben zsíros a arcod

[link]

[link]

2015. jan. 25. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!