A szolárium hogyan működik? Kell nekem valamit állítani a gépen? Vigyek magammal köntöst, vagy az öltöző és a szoli ugyanabban a közös zárt térben van? Csak egyenletes színt akarok, két alkalom elég erre?
Ahova én jártam, ott külön helyiségekben voltak a gépek, tehát bevonultál egy ilyen kis fülkébe és ott öltöztél át. Köntös nem kellett. Én mindig vittem magammal egy kis kézi törölközőt, csak azért, mert sokszor eléggé kiizzadtam a szoliban és jól esett áttörölni magam utána. Elvileg neked semmit nem kell állítanod rajta, jó eséllyel a kezelő majd mindent intéz, neked csak a "start" gombot kell megnyomnod, de ha először mész, akkor szólj ott a személyzetnek és mindent megmutatnak.
Hogy elég e 2 alkalom, azt sajnos nem tudom megmondani, ez függ attól is, hogy hány percre mész (mondjuk ha legelső, akkor 5-6 percnél többet ne nagyon legyél benn), meg persze a csövek erősségétől is. Plusz a saját bőrtípusod is közrejátszik. Ki kell próbálni, aztán úgy is látod, hogy elég e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!