Kezelhetetlen a hajam, borotváljam le kopaszra?
Sziasztok!
Alapjáraton göndör szerű szénakazal hajam van(angolul frizzy, nem tudom magyarul van-e rá szó), de vasalom, mert borzasztóan csúnya. Kénytelen vagyok hosszabban hagyni, mert így legalább a súlya lehúzza valamennyire, ha rövid lenne az égnek állna az egész. Eddig vasalt állapotában még mutatott is valahogy, de mostanában nem bírom kiegyenesíteni sem, összevissza áll, nincs semmi tartása. Nagyon el vagyok keseredve, minden csodaszert kipróbáltam már, de nincs eredménye. Komolyan mondom, mindjárt nekiesek egy ollóval és borotvával, mert már nem állapot ahogy kinéz.
Van valakinek esetleg tapasztalata az ilyen típusú hajakkal? Ti hogy oldjátok meg, hogy ne úgy nézzetek ki, mint aki a dzsungelből szabadult? Olvastam a brazil keratinos hajkiegyenesítésről, ez lehetne megoldás, vagy felesleges pénzkidobás? Jelen helyzetben minden tippnek, segítségnek örülnék... köszi! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!