Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan borotváljam le a...

Hogyan borotváljam le a nemiszervemet?

Figyelt kérdés

Birotvával próbálkoztam, de sosem sikerül. Kozmetikushoz nem szeretnék menni, mert eléggé szégyenlős vagyok.

Egyébként egyszer megvágtam magam ott lent a borotvával, és nőtt oda egy bogyószerűség. Ez el fog tűnni ?

Egyébként rengeteg időt azzal töltöj el h leborotváljam a szőrzetemet ott lent, de ott ahol nem látom, soha nem tudom megcsinálni. Milyen módszert használjak? A borotva jó, vagy használjak mást ?

ti hogyan szoktátok ?

2014. okt. 8. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem értem miért nem megy... borotvánál egyszerűbb nincs. Látni sem kell, simán végighúzod mindenhol és kész is. Vágni nem vág a borotva csak ha élével oldalra húzod, ennyire kell csak figyelni.

Esetleg még amit ajánlani tudok az Alveola cukorpaszta, azzal elég jól lehet gyantázni, ha bírod a fájdalmat.

2014. okt. 8. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg epilátor?Tartósabb is és nincs sérülés.
2014. okt. 9. 07:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Inkább cukortapasz, vagy epilátor. A cukortapaszra vannak akik allergiásak, főleg, ha szintetikus illat vagy egyéb anyaggal kevert. Az epilátor az első pár alkalommal szenvedés, de utána már nem okoz fájdalmat. Minél fiatalabb vagy, annál könnyebb.

Borotvával elég könnyű és fájdalommentes, de utóhatása kellemetlen és nem ad tökéletes eredményt sem. A bogyó el fog tűnni pár héten belül.

2014. okt. 9. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!