Hogyan borotváljam belülről a popsit?
Figyelt kérdés
Nem is látom, hogy mit és merre borotválok, csak bénázom ide-oda. Nem látok oda hátra. :D De komolyan, hogy kell csinálni?2014. aug. 3. 16:21
1/4 advanced válasza:
én álltalában guggoló helyzetben , vagy állva egyik lábamat a kád szélére rakva csinálom. óvatosan kifelé húzom rajta. de vigyazz meg ne vágd magad.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom így is. :) Milyen gyakran szoktad? Nekem már másnap sem tökéletes... :S És még egy intim kérdést, ha megengedsz: hátul, a két farpofa találkozásánál hogy lehet leszedni, ott különösen nehéz. Tehát a csont alatt, ahhoz sehogysem tudok úgy hozzáférni, hogy még le is tudjam borotválni. :S
2014. aug. 3. 16:57
3/4 anonim válasza:
kádban szoktam hátradőlni, lábakat szét, és befelé+kifelé
szinte 'durván' csinálom, évek óta, sosem vágtam meg magam
4/4 advanced válasza:
hát igen. másnap már nekem sem tökéletes. minden másnap csinálom. ott ugy szoktam hogy ugyancsak egyik láb fel a kád szélére. hátranyulok és kicsit széthuzom . és ugy . de én azért az óvatosságra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!