Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal, ha?...

Mit csináljak a hajammal, ha? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ha kivasalom a hajam és elmegyek otthonról,mikor már a buszon ülök (ami tőlem 5 percre van) akkor a hajam olyan mintha nem csináltam volna vele semmit?! Nyáron még ezzel nem volt gondom,de most hogy hideg van és párás a levegő nagyon idegesít. Otthon míg el nem indulok tök jó,aztán meg olyan mintha nem is fésülködtem volna,mert olyan hullámos és kócos. Szerdán meg lesz egy kinti fotózás és teljesen el vagyok kenődve,mert ilyen csúnya és kezelhetetlen. Használok hajpakolást,balzsamot,és vasalni is csak akkor szoktam ha muszáj.

2014. okt. 25. 19:41
 1/9 anonim válasza:
Ezzel sajnos nemigen lehet mit kezdeni, talán ha van olyan hosszú a hajad, hogy összefogd copfba míg sétálsz, nem lesz olyan hullámos.
2014. okt. 25. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
vegyél hajlakkot. mielőtt kivasalnál egy tincset előtte fújd be a hajad és utána vasald ki. a legvégén is lakkozhatsz, hogy megmaradjon. én ilyen időben még sapkát is szoktam hordani, hogy egyenes maradjon a hajam, de azzal az a baj, hogy lelapul a hajam.
2014. okt. 25. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a göndörítéssel voltam így, de pár alkalom után feladtam... Olyan, amilyen. Szeles időben én legtöbbször fonom vagy sima copfba fogom.
2014. okt. 25. 20:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat :)

amúgy ugyan ez van a göndörítèssel is,egyszerűen reménytelen

2014. okt. 25. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:

kösd össze vagy fond be, míg beérsz a suliba, esetleg vegyél fel egy sapit is

ha még ez se elég, vigyél magaddal egy fésűt és csináld meg a hajad mikor beérsz

2014. okt. 25. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Vasalás után lakkot fújok a kefémre, és azzal fésülöm át. Nekem egész jól bevált, pedig ugyanazzal küzdök, mint te.
2014. okt. 26. 08:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen,tudnatok nekem ajanlani hajlakkot?
2014. okt. 26. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
bármelyik jó. én most pumpásat szerettem volna nem pedig hajtógázosat és emiatt az alverde hajlakkjára esett a választásom. 1000 ft volt, de úgyis csak ebben az átmeneti időben használom
2014. okt. 26. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a baleás lakkokat szeretem.
2014. okt. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!