Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van megoldás ilyen szinten...

Van megoldás ilyen szinten kezelhetetlen hajra?

Figyelt kérdés
Még csak 17 éves vagyok de iszonyúan hullik a hajam és zsírosodik. 5hónapja festem a hajam, maximum két havonta, szőkére. nem volt vele semmi gond de az utóbbi kb másfél hónapban nagy mennyiségben elkezdett hullani, és még az átlagnál is jobban zsírosodik, kimosom este és már akkor ugyanolyan zsíros szinte, amikor megszárad. bánfi samponnal mosom meg, és rendesen leszoktam öbliteni aztán hetente 1x kallos hajpakolást teszek rá, h legalább ne legyen olyan törött..minden nap mosnom kéne mert nagyon csúnya de csak két naponta mosom. kipróbáltam már a schauma koffeines samponját, az sem segitett, a bánfitól sem jobb, igaz kishajak nőnek de ugyanúgy hullik és tömérdek zsírosodás elleni sampont, csalánsampont és wu2-t is használtam már de reménytelen, bőrgyógyásznál is voltam de csak fogamzásgátlót írt rá fel nekem amit nem értek szóval az sem megoldás, valakinek esetleg volt már ilyen problémája? esetleg bevált samponok, házi praktikák?
2014. okt. 4. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Most vált a haj,ezért hullik több,a zsírosodás a hidegebb időnek köszönhető.Heti 2-nél többször ne moss hajat,esetleg használj száraz sampont.
2014. okt. 4. 15:15
 2/2 anonim válasza:
Vágass belőle egy kicsit vagy ne nagyon fesd és ne mosd túl gyakran.
2017. máj. 15. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!