Mit tegyek, hogy továbbra se rágjam a körmöm/bőröm?
Figyelt kérdés
2 hete abbahagytam, de azelott, volt hogy veresre ragtam a kormom es az ott levo bort. Mar kezd visszanoni minden, nem hittem volna h ennyit kibirok. De mar soha tobbe nem szeretnem ragni!!! Tippek h menjen?2014. okt. 27. 23:41
1/3 anonim válasza:
Önkontroll. Döntsd el, hogy nem akarod rágni a körmöd/bőröd, és ne tedd. Esetleg ha mégis eszedbe jut, akkor foglald le magad valamivel, inkább vegyél be egy rágót, ilyenek. Én így szoktam le. :)
2/3 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor fesd ki a körmeid. Akár az egyszínű is jó, de szerintem még jobb, ha mintákat is festesz, azzal el lehet pepecselni pár órát (több réteg lakk, megvárni míg megszárad, stb.) annál jobban fogod sajnálni tönkretenni.
Nekem ez a bevált módszerem :)
3/3 anonim válasza:
Neten biztos találsz rágás elleni lakkot, sok ismerősünk használt már ilyet, ennek csak az a lényege, hogy förtelmes az íze és így nem lesz kedved rágni a körmödet. Az önkontroll is tényleg nagyon lényeges, megpróbálkozhetnál egy manikűrössel és ha tényleg tetszik az eredmény valószínűleg egy ideig nem rágod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!