Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek legyek továbbra...

Szerintetek legyek továbbra is fehér bőrű vagy járjak szoláriumba a barnaságért?

Figyelt kérdés
A nap nem fog le tehát nyáron is fehér vagyok. A legtöbben megjegyzést tesznek a bőrömre, hogy olyan fehér vagyok, mint a fal. Világosbarna hajam van.
2013. júl. 14. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Ahogy neked tetszik.

Én is hófehérke vagyok és magasról tojom le, hogy másnak mi a véleménye erről. A nap is és a szoli is öregíti a bőrt, én meg nem vagyok magam ellensége. Nem ér annyit a barnaság, hogy idő előtt ráncos öregasszony legyek.

2013. júl. 14. 18:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy a fehér bőröm miatt van-e de elég fiatalosnak nézek ki, pár évet letagadhatnék.
2013. júl. 14. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Én alapból kreol bőrű vagyok, édesapámnak köszönhetően, ettől függetlenül rendszeresen azt hiszik, hogy gimis vagyok, holott nemrég töltöttem a 25-öt. Nincs hozzá köze. Épp tegnap néztem egy filmet, a címe Most jó. Dakota Fanning játszott benne, és az egész film alatt azon szörnyülködtem, hogy mennyire fehér. Először azt hittem, a szerepe miatt, hisz rákos beteget játszott. Utána rágugliztam, és valóban annyira fehér. Nekem nem tetszik egyáltalán, de ha te jól érzed így magad, akkor csak azért ne szolizz, hogy mások ne szóljanak meg. Én meg azt kapom meg rendszeresen, hogy roma vagyok, pedig nem, csak félig egyiptomi.
2013. júl. 14. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:

És ez baj?

Ha igen, biztos még nagyon fiatal lehetsz. :)

2013. júl. 14. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon fehér vagyok, de nem szeretek se lebarnulni, se napozni..gondolom a kettő össze is függ:) mindig mondják, hogy jaaj, de sápadt vagy, de nem nagyon érdekel, hogy más mit gondol, szerintem Te se foglalkozz mások véleményével.
2013. júl. 14. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Éljen a fehér bőr!

Én minden nyár elején elhatározom, hogy na, idén lebarnulok kicsit. Lelkesen elkezdek szolizni, de mikor pár alkalom után se látsizk semmi megunom. Így általában hófehérke vagyok egész nyáron. nem mondom, hogy nem zavar, de semmi kedvem erre időt és pénzt pazarolni.

2013. júl. 14. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy nekem nincs bajom, hogy fehér vagyok, csak engem is mások beszólogatása idegesít. (Nem voltál idén a strandon? Téged se sűrűn lát a nap... Félsz a naptól? Jaj de sápadt vagy!)
2013. júl. 14. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem ne szolizz:D nyugi, minden fehér bőrű megkapja ezt, de komolyan kit érdekel? sokkal jobb fehérnek lenni, mint mesterséges narancssárágának, illetve leégett vörösnek. Nem igazán értem, miért nem szólnak be mondjuk a négereknek, hogy fehéredjenek ki, mert most épp az a trendi...XD
2013. júl. 15. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!