Továbbra is sminkeljem magam?
Kozmetikushoz jársz? Ő kitisztítja a bőröd és ha rendszeresen jársz, akkor van rá esély, hogy szebb lesz. Sajnos ez az életkorral együtt jár, de valakinek például felnőttkorában is vannak pattanásai, szóval nem lehet megmondani, hogy meddig fog ez tartani.
Nem lesz rosszabb a bőröd, ha megfelelő termékekkel alapozol és utána rendesen megtisztítod a bőröd! Nagyon fontos az arctisztítás, tonik, hidratálókrém és bőrradír használata. Van olyan alapozó (Essence), ami kifejezetten pattanásos bőrre van, használj olyat.
Szia,én16 vagyok,átérzem a problémádat.
Én is használok alapozót,volt amelyitkől rosszabb lett ,de most az essencestől nem pattogok ki még jobban (próbáltamén 5ezer forintos alapozókat is)..szóval próbálgasd és próbáld minnél több időt alapozó nélkül tölteni.
Én ajánlom,hogy menj el pár vizsgálatra, fogászatra ilyesmikre,hogy ne adjIsten valami belső szervi problémád lenne. De a pattanásoknak ezer oka lehet, ügye ott van a kor,a genetika,a helytelen táplálkozás,stressz,betegség,allergia és még egy halom dolog kiválthatja belőlled. Én akkor is azt állítom,hogy a pattanásokat belülről kell kezelni- jó nyílván kívülről is kell ápolni-
Próbálj természetes dolgokat használni és ne a drogériás sz*arokat (már elnézést) szedhetsz cink tablettát vagy vitaminokat,nekem az aloe vera is sokat segített, a kozmetikus is segít. És szerintem keress fel egy bőrgyógyászt és majd ő segít neked,hisz,mint mondtam minden pattanásos bőrnek másféle kezelésre van szüksége. Remélhetőleg minnél hamarabb kifogjuk nőni,próbálj odafigyelni magadra, napi kétszeri tisztítás legyen meg és ne kezeld túl a bőrödet. Kikell tapasztalni milyen termékeket használhatsz,én például a tonikokat dobom kifele,mert kiderült,hogy allergiás reakciót vált ki tőle a bőrőm.. de az aloe vera szépen megszokta nyugtatni a bőrőm és picit szárítja is.
Azt,hogy meddig fog tartani nem lehet megmondani:/ Nekem nagyon mondják,hogy hamarosan elfog múlni,mert lassan 17leszek. Remélem is.
Akkor alapozózd magad,ha szépen tudod használni,mert annyi olyan lányt látok aki vagy 2tonussal sötétebbet kenfel,foltos lesza feje vagy épp,hogy kiemeli a pattanásait. Én ilyen vizes szivacsot használok a felvitelhez azzal szépen ellehet dolgozni,hogy ne legyen maszk hatása. Mivel zsíros a bőröm így inkább mattító hatású alapozókat szoktam keresni.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!