Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Továbbra is sminkeljem magam?

Továbbra is sminkeljem magam?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok már kb. 2 éve suliközben minden hétköznap kisminkelem magam és ami 100%,hogy felkerül az arcomra az az alapozó(mivel pattanásos vagyok és így próbálom fedni ami sejtéseim szerint undorítónak tartanak a fiúk és persze én is,ugye fiúk?)de az a baj,hogy néha nézegetek képeket sztárokról smink nélkül és az arcuk plöttyedt, fáradt,kifakult valószínű az alapozó miatt! http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes.. De nem tudok mit csinálni ezzel hisz ez életkori sajátosság de nem akarom,hogy undorodjanak tőlem!:( (és amúgy használok kenőcsöket a bőrömbe valamennyire hatnak csökkentik a problémám de nem elég!Bemegyek egy illatszer boltba pl. dougles-ba és letámadnak ezerrel az eladók,hogy ezt használjam azt használjam...ajándékként is olyan kellemetlen pattanásokra kecsöcsöt kapni)Meddig fog tartani ez a bizonyos pattanásos korszak?fiúk ez nagyon visszataszító?Alapozózzam magam vagy csak rosszabb lesz?Előre köszönöm a válaszokat:)
2013. márc. 21. 22:02
 1/9 A kérdező kommentje:
2013. márc. 21. 22:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Úristen ezer bocs ne nézzétek meg a linkeket rosszat küldtem!
2013. márc. 21. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz jársz? Ő kitisztítja a bőröd és ha rendszeresen jársz, akkor van rá esély, hogy szebb lesz. Sajnos ez az életkorral együtt jár, de valakinek például felnőttkorában is vannak pattanásai, szóval nem lehet megmondani, hogy meddig fog ez tartani.

Nem lesz rosszabb a bőröd, ha megfelelő termékekkel alapozol és utána rendesen megtisztítod a bőröd! Nagyon fontos az arctisztítás, tonik, hidratálókrém és bőrradír használata. Van olyan alapozó (Essence), ami kifejezetten pattanásos bőrre van, használj olyat.

2013. márc. 21. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen néha elmegyek de rendszeresen járni nem olcsó mulatság!Még azt szeretném kérdezni,hogy látok néha idősebb embereket(30 év) és úgymond jukacsos a bőre az attól van mert pattanásos volt és sokat piszkálta vagy mitől félek olyan leszek! :O amúgy köszönöm a választ:)
2013. márc. 21. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia,én16 vagyok,átérzem a problémádat.

Én is használok alapozót,volt amelyitkől rosszabb lett ,de most az essencestől nem pattogok ki még jobban (próbáltamén 5ezer forintos alapozókat is)..szóval próbálgasd és próbáld minnél több időt alapozó nélkül tölteni.

Én ajánlom,hogy menj el pár vizsgálatra, fogászatra ilyesmikre,hogy ne adjIsten valami belső szervi problémád lenne. De a pattanásoknak ezer oka lehet, ügye ott van a kor,a genetika,a helytelen táplálkozás,stressz,betegség,allergia és még egy halom dolog kiválthatja belőlled. Én akkor is azt állítom,hogy a pattanásokat belülről kell kezelni- jó nyílván kívülről is kell ápolni-

Próbálj természetes dolgokat használni és ne a drogériás sz*arokat (már elnézést) szedhetsz cink tablettát vagy vitaminokat,nekem az aloe vera is sokat segített, a kozmetikus is segít. És szerintem keress fel egy bőrgyógyászt és majd ő segít neked,hisz,mint mondtam minden pattanásos bőrnek másféle kezelésre van szüksége. Remélhetőleg minnél hamarabb kifogjuk nőni,próbálj odafigyelni magadra, napi kétszeri tisztítás legyen meg és ne kezeld túl a bőrödet. Kikell tapasztalni milyen termékeket használhatsz,én például a tonikokat dobom kifele,mert kiderült,hogy allergiás reakciót vált ki tőle a bőrőm.. de az aloe vera szépen megszokta nyugtatni a bőrőm és picit szárítja is.

Azt,hogy meddig fog tartani nem lehet megmondani:/ Nekem nagyon mondják,hogy hamarosan elfog múlni,mert lassan 17leszek. Remélem is.

Akkor alapozózd magad,ha szépen tudod használni,mert annyi olyan lányt látok aki vagy 2tonussal sötétebbet kenfel,foltos lesza feje vagy épp,hogy kiemeli a pattanásait. Én ilyen vizes szivacsot használok a felvitelhez azzal szépen ellehet dolgozni,hogy ne legyen maszk hatása. Mivel zsíros a bőröm így inkább mattító hatású alapozókat szoktam keresni.

Kitartás!

2013. márc. 21. 22:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon köszönöm az eggyütt érző szavakat:) és tuti fehasznàlok egy-két ùj tanàcsot;) (nekem a patikàban vásarolt levendulakrém jòl bevlalik,amùgy magyar termék)
2013. márc. 21. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én korrektort használok. Jobban fed, és mivel nem az egész arcomra kenem, nem lesz tőle rosszabb a bőröm. 17l
2013. márc. 22. 15:10
 8/9 pe.lu válasza:
szia. remélem még aktuális és látni fogod amit írok. A garnier BB crémje nagyon nagyon jo. olyan mint az alapozo csak kevésbé viseli meg a bőrt mivel ez mégis krém. abbol is választhatsz árnyalatot és tök jól fed . az illata is jó. szerezz be egyet szerintem jól jársz:)
2013. ápr. 7. 18:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem nem késő!És köszönöm a tanácsot:)
2013. ápr. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!