Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sminkeljem magam? (többi lent)

Sminkeljem magam? (többi lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok egyházi iskolába járok és néha azért tennék fel egy kis sminket de félek hogy mit szólnak majd a tanárok. Nem egy durva sminkre gondoltam igazából csak szempillaspirálra.Mit javasoltok?

2012. okt. 18. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
ha nem öt rétegben próbálsz "drámai" szempillákat csinálni (tizenévesek olvasatában összeragadt kétkilós póklábakat jelent), hanem csak egyszer áthúzod egy jó fajtával, ami nem csomós, vastag, akkor nem is veszik észre
2012. okt. 18. 18:46
 2/3 anonim válasza:
Szerintem nem lehet belőle nagy probléma az én iskolában az egyik 6-dikos barátom,már most szempilla spirállal festi magát az iskolába.
2012. okt. 18. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:
szemceruza meg szempillaspirál
2012. dec. 29. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!