Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy öltözzek? Hogy sminkeljem...

Hogy öltözzek? Hogy sminkeljem magam?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok,utolsó évem lesz az iskola padban.Eddig sportosan,kényelmesen öltöztem ,de változtatni szeretnék ezen. 160cm magas és 54 kg vagyok ( ez sok szerintetek?)barna lapockáig érő hajam van,barna szemeim.Kérlek segítsetek hogy öltözködjek!Eddig a sminkem alapozó,púder volt és ritkán labello és szempillaspirál.Én úgy vettem észre magamon hogy nagyon csúnyán áll a smink így annyira nem is akarom sminkelni magam csak épp egy kicsit.Mit javasoltok?

Tanácsokat,javaslatokat és a további segítségeket előre is köszönöm.

2012. szept. 1. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy hétköznapra több kell ennél, viszont ha csúnyán áll a smink, akkor nem megfelelő az alapozó színe. Ha a nyakadnak más a színe, mint a fejednek, rossz a szín.

Alkalomra mehetne a legvilágosabb pirosító, barna szemceruza. A magasabb sarkú cipő feldobja a farmert is, a blúz, ing, vékony pulcsi elegánssá tesz.

2012. szept. 1. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ

azt hogy a smink csúnyán áll azt arra értem hogy pl kihúzom a szemem,a szemhéjam kifestem

2012. szept. 1. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Én használtam néhányszor tust,felül, de nekem sem állt jól. Ami nekm mindig beválik az az, hogy szemceruzával (legyen ráirva, hogy KAJAL PENCIL) a vízvonalat húzom ki (ha nem tudod, h mi az google-on megtalálod). Sápadt a bőröm, és sokszor rakok rá pirosítót, főként télen, hogy legyen színem.

Ruhákkal kapcsolatban annyit, hogy olyanokat hordj, amik jól állnak. Ha rövid a lábad, akkor magasított derekú ramer hosszabbítja. Egy lenge, nyárias blúz szinte mindenhez jól áll.

2012. szept. 1. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Próbálj ki egy színes tust vagy ceruzát, pl barnát. A vízvonaladat ne húzd ki, mert az nagyon keveseknek áll jól. Öltözködés: szerezz be egy magassarkú cipőt, egy egyszerű feketét, nekem ilyenem van, baromi kényelmes és nem kell félned attól, hogy kitörik a sarka :D

[link]

Javaslom a blézert is, legyen inkább alapszínű, pl fekete, de ne legyen hivatalos vagy titkárnős formája. (H&M-ben, Pimkie-ben, Reservedben biztos lehet kapni rövidállásút).

2012. szept. 1. 11:18
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2012. szept. 1. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Énnekem sem áll jól a smink még a gyenge kihúzás sem. Inkább olyan pólót és színt választok felsőnek ami dob az arcomon.
2012. szept. 3. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérj tanácsot egy kozmetikustól! (tanácsért csak nem kér pénzt). Vagy a neten keress ilyen programot amit letöltesz és sminkelheted a betöltött képeden magad meg fodrászkodhatsz is!
2012. szept. 4. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!