Hogy öltözzek? Hogy sminkeljem magam?
18 éves vagyok,utolsó évem lesz az iskola padban.Eddig sportosan,kényelmesen öltöztem ,de változtatni szeretnék ezen. 160cm magas és 54 kg vagyok ( ez sok szerintetek?)barna lapockáig érő hajam van,barna szemeim.Kérlek segítsetek hogy öltözködjek!Eddig a sminkem alapozó,púder volt és ritkán labello és szempillaspirál.Én úgy vettem észre magamon hogy nagyon csúnyán áll a smink így annyira nem is akarom sminkelni magam csak épp egy kicsit.Mit javasoltok?
Tanácsokat,javaslatokat és a további segítségeket előre is köszönöm.
nem hiszem, hogy hétköznapra több kell ennél, viszont ha csúnyán áll a smink, akkor nem megfelelő az alapozó színe. Ha a nyakadnak más a színe, mint a fejednek, rossz a szín.
Alkalomra mehetne a legvilágosabb pirosító, barna szemceruza. A magasabb sarkú cipő feldobja a farmert is, a blúz, ing, vékony pulcsi elegánssá tesz.
köszi a választ
azt hogy a smink csúnyán áll azt arra értem hogy pl kihúzom a szemem,a szemhéjam kifestem
Én használtam néhányszor tust,felül, de nekem sem állt jól. Ami nekm mindig beválik az az, hogy szemceruzával (legyen ráirva, hogy KAJAL PENCIL) a vízvonalat húzom ki (ha nem tudod, h mi az google-on megtalálod). Sápadt a bőröm, és sokszor rakok rá pirosítót, főként télen, hogy legyen színem.
Ruhákkal kapcsolatban annyit, hogy olyanokat hordj, amik jól állnak. Ha rövid a lábad, akkor magasított derekú ramer hosszabbítja. Egy lenge, nyárias blúz szinte mindenhez jól áll.
Próbálj ki egy színes tust vagy ceruzát, pl barnát. A vízvonaladat ne húzd ki, mert az nagyon keveseknek áll jól. Öltözködés: szerezz be egy magassarkú cipőt, egy egyszerű feketét, nekem ilyenem van, baromi kényelmes és nem kell félned attól, hogy kitörik a sarka :D
Javaslom a blézert is, legyen inkább alapszínű, pl fekete, de ne legyen hivatalos vagy titkárnős formája. (H&M-ben, Pimkie-ben, Reservedben biztos lehet kapni rövidállásút).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!