Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri drágább hajápolókat venni?

Megéri drágább hajápolókat venni?

Figyelt kérdés

A drogériában általában a középkategóriát (Nivea, Garnier, Schauma) szoktam vásárolni. Van, ami beválik, van ami nem.

Mindig szerettem volna kipróbálni valami drágábbat, főleg samponból (Aussie, John Frieda, Tigi), de nem tudom, jobb e annyival, mint amennyivel többe kerül.

Légyszi, ne írjátok, hogy használjak inkább natúr termékeket. Használtam, de hullott tőlük a hajam.

2014. okt. 6. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

A Tigi tutira megéri az árát és össze sem lehet hasonlítani a drogériás cuccokkal, a többit nem ismerem.

Általában a professzionális termékek sokkal jobbak, mint a lakosságiak, de az már nem igaz, hogy azok közül csak a jó drágák.

2014. okt. 6. 16:04
 2/5 anonim válasza:
A Tigi igen valóban mérföldekkel jobb a többinél. Fodrászkellékesben vásároltam már, de használtam Kalos termékeit is /keratinos sampon, tejproteines pakolás/ hajvágápolók, hajfények stb. Azóta nem vásárolok drogériában. A kellékesben árban is jobb, kiadósabb is és jóval minőségibb termékeket árulnak.
2014. okt. 6. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazából mindenkinek más válik be. Lehet valakinek a drágább, valakinek az olcsóbb tesz csodát. Ajánlom a kremmania.hu-t ott tudsz véleményeket olvasni az egyes termékekről.
2014. okt. 6. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Több, mint másfél éve tigit használok, abszolút megéri. Igaz, hogy többet fizetsz ki egyszerre, de sokkal kevesebb kell belőle, tovább elég, így a végére olcsóbban jössz ki, mint a drogériással. Én a krémmániáról rendeltem a 750 milis sampont és balzsamot, másfél évig volt elég egy flakon, heti két hajmosással. 1-1 pumpányi terméket használok alkalmanként.
2014. okt. 7. 08:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs, iparfümériáról rendeltem, krémmánián véleményeket találsz.
2014. okt. 7. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!