Van különbség egy olcsóbb és egy drágább hajvasaló között?
Nekem olcsó van, 1700 Ft volt, a barátnőmnek 10 ezres van, én nem látok különbséget.
Szerintem inkább a hajgöndörítőkben van különbség, meg a hajszárítókban, de ott is inkább a lehetőségekben, nem pedig a minőségben!
egyértelműen van köztük különbség! Nekem tavaly 2000ft-os volt, valami márkátlan, azzal kivasaltam a hajam és 1) nem is lett teljesen egyenes, pedig alapból nem göndör a hajam, csak nem szögegyenes. 2) egyeltalán nem volt tartós az eredmény.
a mostani hajvasalóm babyliss, 5500 körül volt és sokkal selymesebb, puhább lesz a hajam, ráadásul szögegyenesre vasalja és egy napot tuti bír!
van, az olcsóbb nem is olyan tartós és a hajat is jobban roncsolhatja
lehet vannak olcsó, márkátlan de jó hajvasalók, de a többsége nem jó
Az elsőtől kérdezném:
Amit te használsz, annak mi a neve?
Nekem szögegyenes a hajam és csak akkor használnám ha kialszom vagy göndöríteném vele.
Egyébként az olcsóbbnak és a drágábbnak is egyaránt 25W a teljesítménye. Mindkettő kerámia bevonatos, úgyhogy tényleg nem látok különbséget. Ezért is írtam ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!