Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van különbség egy olcsóbb és...

Van különbség egy olcsóbb és egy drágább hajvasaló között?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy hajvasalót, de nem áldoznék rá túl sokat. Az olcsóbb fajták is működnek vagy azoknál nem olyan tartós az eredmény?
2014. aug. 24. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem olcsó van, 1700 Ft volt, a barátnőmnek 10 ezres van, én nem látok különbséget.

Szerintem inkább a hajgöndörítőkben van különbség, meg a hajszárítókban, de ott is inkább a lehetőségekben, nem pedig a minőségben!

2014. aug. 24. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:

egyértelműen van köztük különbség! Nekem tavaly 2000ft-os volt, valami márkátlan, azzal kivasaltam a hajam és 1) nem is lett teljesen egyenes, pedig alapból nem göndör a hajam, csak nem szögegyenes. 2) egyeltalán nem volt tartós az eredmény.

a mostani hajvasalóm babyliss, 5500 körül volt és sokkal selymesebb, puhább lesz a hajam, ráadásul szögegyenesre vasalja és egy napot tuti bír!

2014. aug. 24. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

van, az olcsóbb nem is olyan tartós és a hajat is jobban roncsolhatja

lehet vannak olcsó, márkátlan de jó hajvasalók, de a többsége nem jó

2014. aug. 24. 20:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Az elsőtől kérdezném:

Amit te használsz, annak mi a neve?

Nekem szögegyenes a hajam és csak akkor használnám ha kialszom vagy göndöríteném vele.

Egyébként az olcsóbbnak és a drágábbnak is egyaránt 25W a teljesítménye. Mindkettő kerámia bevonatos, úgyhogy tényleg nem látok különbséget. Ezért is írtam ki a kérdést.

2014. aug. 25. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!