Göndör hajam van, a nap nagyon kiszárította és eléggé hullik mostanában 2 hete. Milyen hajápolókat érdemes venni?
Most néztem a neten , én is hasonló problémában szenvedek,csak nekem a hajvasaló tette tönkre a hajam.
Kallos- Keratinos hajápoló ( 800 Ft ) ,fodrászatban lehet kapni (nem véletlen) fényes, erős hajat biztosít , és egyenesít a keratin. 1 hónapon belül mintha teljesen kicserélték volna a hajad. Barátnőm tapasztalatából beszélek,az eredmény szemmel látható.
A kallos pont nem egy jó minőség :D
Menj el egy fodrászkellékesbe, égy vegyél göndór hajra való termékeket. Vagy ha olyan nincs, akkor erősen igénybevett hajra való is jó.
Szia,
én a DM saját márkáját használom(Balea) és abból is a göndör hajra való termékeket. Illetve a Swiss-O-Pair kis párnácska alakú pakolását. Ilyenből a kasszánál a forgó állványon szokott lenni minisampon is, elég jó, sűrű állagú.(és csak 30Ft-egy hajmosásra elég)
Kallos is jó szerintem, a tubusos sampon, balzsam. Tégelyest is próbáltam, a mézest, de öregasszonypisi szagú volt.:(
Az a fodrász se túl jó, aki kallost használ :D Kb olyan, mint amikor a körmös sz.ar kínai zselével dolgozik, vagy a sminkes a százasban veszi a sminktermékeket. :D
Anno én is bedőltem a kallos árának, de meg se közelíti a valódi professzionális termékek színvonalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!