Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nyolcadikban lemosathatja a...

Nyolcadikban lemosathatja a tanár a körömlakkomat?

Figyelt kérdés
Ma kihívott az idióta tanár az asztalhoz, és közölte velem hogy mossam le a körmömről a körömlakkot, és nyújtotta az acetont a kezében. nem voltam hajlandó lemosni először, de már osztályfőnöki intővel fenyegetett. Kénytelen voltam lemosni. Istenem, hova jutunk? Egyébként, meg nem fekete körömlakk volt, vagy ilyesmi, hanem, francia manikűr, és rajta ilyen minta pici strasszkövekkel és az a durva, hogy előző este csináltattam a körmössel. Továbbá, közölte, hogy reszeljem le a körmöm, mert olyan mint egy útszélinek. (kb. 3 cm)
2010. jan. 21. 17:47
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Körömágytól mérve 3cm, és nem mű!
2010. jan. 22. 13:55
 32/40 anonim ***** válasza:
tegyél oda 1 vonalzót szerintem tuti nem 3cm, az óriási, az én körmöm mű és igy is csak 1,5cm
2010. jan. 22. 19:34
 33/40 anonim ***** válasza:

*előző vagyok:

ja és körömágytól nézve 1,5cm nemcsak a vége

2010. jan. 22. 19:35
 34/40 anonim válasza:
100%
Nekem műkörmöm van, és körömágytól mérve sem éri el a másfél centit! Ekkora köröm amit te írtál,, már irritálja a tanárt... nem vagyunk egyformák. Szerintem nyugodtan vághatsz le belőle mert ez így nagyon hosszú és szerintem már nem is mutat szépen hiába ápolt... főleg 8.-os korodra....
2010. jan. 23. 00:12
 35/40 anonim ***** válasza:

hát általánosban nekünk sem szerették,senkinek sem volt 3cmes körme,egy fiúnak a fülbevalóját vetették ki mindíg,aztán úgy járt suliba h sebtapasszal leragasztotta XD

jó oké h minek neki ekkora köröm 14-15évesen,meg festeni,meg körmös,nade azért ha nem úgy viselkedik mellé mint1 műp*csa,hanem tudja hordani és jól tanul,akkor szerintem értelmesen ellehet neki mondani h holnapra legyen lemosva vagy pedig a házirend alapján ofőit kap.(HA benne van a h.rendben)nem pedig szégyenszemre az egész osztály előtt ezt csinálni és az órából erre elvenni az időt.viszont szolídan leqrvázni semmiképp sincs joga..a 3cm-már valóban túlmegy az esztétikuson és sztem elégedj meg 1cm el mert az a szép!nekem 18évesen volt műkörmöm,csak is francia,és nem haladta meg a fehér része az 5mm-t!Bár megnőne az enyém is legalább annyira! :)

22L

2010. jan. 26. 16:36
 36/40 anonim válasza:
Szerintem a tanároknak rohadtul nem ezzel kéne foglalkozni...De 8.-os vagy, mindjárt vége a sulinak addig bírd ki, utána már senki nem szólhat!!:)
2010. márc. 11. 18:17
 37/40 anonim ***** válasza:

Engem már k.urvára irritálnak, az ilyen álszent, habiszti jótanárok. Ők oktatnak ki mindenkit, aztán nálunk is az összesnek 2centis rikító műköröm, smink az egész pofáján, meg festve a haja. Oké, hogy felnőtt, de mindig arról papol, hogy "majd ha én is, akkor te is.." hát aakkor? akkor én is! nem példát kellene mutatni?

És itt most akik olyanokat írogatnak, hogy "bezzeg anyámék idejében" (meg stb.) az ezek szerint nem lát a szemétől? Kérdem én: Régen is így néztek ki a tanárok? Régen is festve voltak mindenhol? Hát gondolom nem. Én elismerem, hibásak a diákok is, de a TANÁROK IS! És ez szégyen, nem szégyen igenis be kell ismerni. Hiába mondjuk, hogy glória van a fejük fölött, ha egyszer nem ez az igazság. És az, hogy az ÖSSZES DIÁK így meg úgy viselkedik, ez NEM IGAZ! Ahogy a tanárokban is úgy a tanulókban is van KIVÉTEL... csak ezt már úgy mindenki elfelejti.

Nálunk is mindig pampognak a szemfestékért, meg a körömlakkért, de már szarunk rájuk, és nem azért mert mi " hű de nagylányok vagyunk ". Meg ez hogy van? A kis hatodikos szarzsáknak lehet, nekünk, akik azért idősebbek vagyunk, már SEMMIT SEM LEHET? Hát esküszöm ezek a kis 12 éves lánykák piercingel, festett hajjal jönnek be, de rájuk a kutya nem szól! Akkor??

Na, most hogy válaszoljak is, kedves kérdező, szerintem vágd kicsit kisebbre, és fesd ki újból franciára. ha ezért is szól, akkor nem tudom. Engem második félévben már nem izgatna.. Első félévben, még számítana, de mostmár.. :) Te ismered azt a "jómadár" tanárnődet!

Remélem azóta kicsit rendeződött ez a dolgod:)

2010. máj. 12. 19:03
 38/40 anonim válasza:

Nem is olyan régen, szintén nyolcadikos voltam és éppen rajz órám volt. A tanár lemosatta velem a körömlakkom, és közölte hogy az õ óráján aztán rend lesz. A poén az, hogy ez pénteken volt, és a körmöm egész héten ki volt festve, ráadásul többször volt vele akkor órám, de egyszer sem szólt. Az osztályfõnököm is látta, hogy ki van festve, de nem érdekelte különösebben.

Természetesen benne van a házirendben, hogy nem szabad kifesteni, de azért szerintem egy francia körömlakkal nincs akkora baj, mint az én akkori fekete körmeimmel. Mondjuk szerintem te elírtál valamit, mivel a 3 cm hosszú köröm szerintem is kicsit durva még nyolcadikban. Habár ismerek egy lányt akinek két centis körmei vannak.

2015. máj. 30. 14:24
 39/40 anonim ***** válasza:

Miért nem mondtad neki, hogy lemosod, ha kifizeti.

Egyébként milyen "kegyes" a tanárnő, ad acetont! Hogy inná meg fenékig!

Nekem ennél rosszabb tanárnőm volt, igaz, napközis tanár.4.-es kislány körméről tégladarabbal kapartatta le az átlátszó körömlakkot!Miközben neki méteres, vörös karmai voltak.Na az a szadista qva tényleg nem tanárnak, hanem a sarokra lett volna való!

Semmit nem tehet a tanárnő, mit tudna csinálni? Hadd pattogjon, biztos csak irígy.

2015. máj. 30. 14:46
 40/40 anonim ***** válasza:

Hehe, magamat ismerve, ha velem csináltatta volna ezt a tanár én "véletlenül" kiöntöttem volna az acetont :D

Ilyenkor sajnálom, hogy kinőttem már a suliból :(

2015. máj. 30. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!