Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nyolcadikban lemosathatja a...

Nyolcadikban lemosathatja a tanár a körömlakkomat?

Figyelt kérdés
Ma kihívott az idióta tanár az asztalhoz, és közölte velem hogy mossam le a körmömről a körömlakkot, és nyújtotta az acetont a kezében. nem voltam hajlandó lemosni először, de már osztályfőnöki intővel fenyegetett. Kénytelen voltam lemosni. Istenem, hova jutunk? Egyébként, meg nem fekete körömlakk volt, vagy ilyesmi, hanem, francia manikűr, és rajta ilyen minta pici strasszkövekkel és az a durva, hogy előző este csináltattam a körmössel. Továbbá, közölte, hogy reszeljem le a körmöm, mert olyan mint egy útszélinek. (kb. 3 cm)
2010. jan. 21. 17:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
37%
az elsőnek: maradi ge i ,mit gondoltok magatokrol,mindent megtehettek a suliban!mi még körmöst kaptunk,meg pofonokat ! akkoriban más volt a neveltetés! jó nektek beleszülettek a jó világba , mobil .....stb.majd ha lesz a bo ondballagás akkor akassz magadra 3cm-es körmöt(hü ye pi sa)
2010. jan. 21. 18:42
 12/40 anonim ***** válasza:
75%

Uhh,szegény =(

Nálunk még általánosba csak a sminkért szóltak,meg a nagyon feltűnő körömért....Mindig azt mondták,h " majd csak akkor kislányom,ha Rajtam is ezt látod..." -.- De a francia nem kirívó,szerintem szép is. És legalább ápolod,foglalkozol vele,mégiscsak szebb látvány,mintha belenne repedezve meg csúf lenne a kezed :D

Én is megcsináltatnám mégegyszer,és megmutatnám Neki,már csak azért is... ;) :D

És már csak félévet kell kibírnod :) (feltéve ha 8-osztályos általánosba jársz)

De azért Én ezt a 3 cm-t nemértem ^o) Nekem műkörmöm van,és így 3 cm. De jó,h Neked megnő akkorára :)

2010. jan. 21. 18:49
 13/40 anonim ***** válasza:
47%
A fiatalok pedig csak a jogaikat hangoztatják,de a kötelességeiket elfelejtik.
2010. jan. 21. 18:56
 14/40 anonim ***** válasza:
76%

Nah jóó azért hagyjuk már ezt a mai diákok mindent megtehetnek...

Persze a szüleink korában természetes volt h még az átlátszót is lekellett kaparni, de azóta eltelt pár év...Én úgy gondolom, h vannak sokkal kirívóbb esetek is mint egy KB(!) 3centis francia köröm PICI(!) strasszokkal. Rengeteg lány van már általánosban is akinek a p*csája kilóg a gatyából stb oké ezt én sem hagynám. De ezért ez már túlzás szerintem...

2010. jan. 21. 19:02
 15/40 anonim ***** válasza:
39%

Nekem műkörmöm van,szeptember óta. a natnárok eleinte piszkáltak és mták hogy szedessem le. én meg azóta is hordom. ezt olvastam a házirendben.

Én ugy vagyok vele h az iskolának nincs joga bele szólni az ízlésbeli kérdésekbe. :)

2010. jan. 21. 19:12
 16/40 anonim ***** válasza:
90%

szerintem ha jót akarsz magadnak ne húzz velük most ujjat---bár nem tom megvolt e a félév,mert egyetemista vagyok de ha nem akkor főleg ne csinálj feszkót.Elmész középsuliba ott festheted a körmöd,sminkelheted magad,de bírd ki ezt a kis időt.

Aki írta hogy anyáink korában így meg úgy...2003-ban végeztem de nálunk is csak farsangkor volt festék az arcokon,meg lakk a körmökön.Szóval nem kell sokat visszamenni a lakk nélküli időkbe.

2010. jan. 21. 19:47
 17/40 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

A közoktatási törvény szerint festheted a körmöd (no nem így van benne, de lényegében így van). Az más kérdés, hogy szerintem is korai, főleg a három centis köröm. Nekem nincs akkora 23 évesen és mindenki odavan, hogy milyen szép.

Szóval a tanárnak nem volt joga (azért durva, h acetonnal mászkál), de azért ne húzd ki jobban a gyufát nála, mert a továbbtanulásod is múlhat rajta. Mert bár a tantárgyi osztályzatok nem a magatartást hivatottak értékeln, sajnos gyarkran ez a helyzet.

Remélem tudtam segíteni.

2010. jan. 21. 20:04
 18/40 anonim ***** válasza:

Nekünk anno lemosta a tanár. 9-ig nem voltunk "nagy lányok", semmi ilyesmit nem engedtek meg nekünk. Se hajfestés, se smink se derékvillantós dolog. Van ebben valami jó és valami rossz is. Egyrészt mert megkötik, hogy mit szabad mit nem, másrészt pedig jogos, mert amit máskorra felveszel nem való a suliba. Szerintem próbáld ezt megérteni és örülj, hogy már nem az iskolaköpenyes időszakban élsz. Sajnos egyéb bíztatót nem tudok mondani, a sminket hagyd a szünidőre.

20/L

2010. jan. 21. 21:09
 19/40 A kérdező kommentje:
Igazi köröm szögletes, és nem mű!!
2010. jan. 21. 21:11
 20/40 anonim ***** válasza:
29%

ez tök vicces, ha tanár lennék énis eztcsinálnám:D

a sok kis nőnek akarok látszani, de alig vagyok magasabb egy méteres bokornál kiscsajt ugyanígy szivatnám:D

8.-os, vagy bakker:D:D nemrég születtél meg:D

sztem, a tanár utána jót röhögött magában a szünetben, énis ezt tettem volna :D rohadt égő vagy :D

24L

2010. jan. 21. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!