A tanár rámszólt tesiórán hogy mennyire kisminkelem magam. Mit tegyek? Sminkeljek ugyanúgy? Vagy nem tudom. én csak sminkkel érzem magam szépnek. Sos!?
Figyelt kérdés
oltogatást,beszólást nem kérek
köszöntem:D
2009. nov. 26. 18:15
2/11 anonim válasza:
amikor tesi óra van, azon a napon sminkelj szolidabban. a mindennap ugyanaz a smink amúgyis unalmas.
4/11 anonim válasza:
Mosd le óra előtt. A tanárodnak igaza van. A bőröd nagyon hamar meg fogja sínyleni, ha izzadtsággal vegyes sminket hordasz egész nap. Most még röhögsz a hülye felnőttek figyelmeztetésein, később, mikor harminc évesen ötvennek fogsz kinézni, már nem fogsz.
5/11 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak.Lehet venni ilyen kis tégelyeket amikben sminklemosóval átitatott vattakorongok vannak, nah azt hordj magadnál, és minden tesióra előtt 1-gyel töröld le az arcod és a szemed(gondolom alapozót és/vagy szemcerkát, szemhéjfestéket, szempillaspirált használsz).
De az is jó megoldás hogy ha aznap amikor tesi van csak korrektort használsz a patikra vagy amire kell, mert ez nem árta bőrödnek, mert tényleg csak kis felületen használod és rendesen szellőzhet a bőröd az alapozóval ellentétben.
6/11 anonim válasza:
Hát sztm ha beszólt akk bizonyos szinten biztos igaza van.De egy szolidabb sminkkel lehet h jobban is néznél ki,természetesebb lenne, és a tanároknak is jobban tetszene.Ha délutánonként elmész valahova, akkor nyugodtan veheted erősebbre a sminket.;) sok szerencsét.am hol lax?XD csak mert ismerek vkit akinek pont ma szóltak be emiatt.
7/11 A kérdező kommentje:
télleg? xĐ
am oszt.társadnak? vagy mih? xĐ
és te hollax?:D
2009. nov. 26. 19:15
8/11 anonim válasza:
hát sztem ha aktív vagy tesiórán, akkor tényleg mosd le, mert az izzadtság és a smink nagyon rossz a bőrnek. De ha nem vagy aktív akkor kit érdekel?? vagyis.. hány éves vagy? és mivel voltál kisminkelve? áh mondjuk úgyse monoklik voltak a szemed körül, de azért kíváncsi vagyok :D
9/11 anonim válasza:
mi a f...köze van hozzá.Amúgy a mai alapozók nem olyanok mint 30 évvel ezelőtt.De szerintem is mosd le mert ha izzadsz elkenődik és jjuuuuj de csúnya,meg beletörlöd a ruhádba,stb.
10/11 anonim válasza:
engem is mindig megszólt...aznap enyhén sminkeltem és tesi után megcsináltam jól=] de az tény hogy mindennap ugyanaz a smink uncsi=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!