Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nyolcadikban lemosathatja a...

Nyolcadikban lemosathatja a tanár a körömlakkomat?

Figyelt kérdés
Ma kihívott az idióta tanár az asztalhoz, és közölte velem hogy mossam le a körmömről a körömlakkot, és nyújtotta az acetont a kezében. nem voltam hajlandó lemosni először, de már osztályfőnöki intővel fenyegetett. Kénytelen voltam lemosni. Istenem, hova jutunk? Egyébként, meg nem fekete körömlakk volt, vagy ilyesmi, hanem, francia manikűr, és rajta ilyen minta pici strasszkövekkel és az a durva, hogy előző este csináltattam a körmössel. Továbbá, közölte, hogy reszeljem le a körmöm, mert olyan mint egy útszélinek. (kb. 3 cm)
2010. jan. 21. 17:47
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
64%
A JÓ KU.RVA ANNYÁT! nincs joga ilyenhez! csináltasd emg ujra és jelenj meg! ezért nem írhatbe, ha beir küldd be apukd v anyud.. és miazh reszeld le? ehhz sincs joga.. undorító paraszt maradi ge.ci..már bocsánat
2010. jan. 21. 17:54
 2/40 anonim ***** válasza:
77%

pfff....szegény:Sén is biztos kiakadtam vna..

sajnos ha a házirendben benne van akk megteheti:S

ofőd volt? mert ha nem akk esetleg beszélj vele. vagy ha a diri jó fej, akk vele is beszélhetsz h azért ezt így nem kéne

2010. jan. 21. 17:55
 3/40 anonim ***** válasza:
77%
egy franciát nem kéne lemosatnia..férfi volt vagy nő? am nálunk 10-be lemosaták az egyik srácról(mondjuk neki fekete volt, é ő fiú, szval ezt megértem..) amugy az ilyen pirosért még van egy tanár aki szeret beszólni,h karácsonyfának érzem-e magam..de semmit se kapok és nem mostaja le csak mondja h otthon, aztán másnap is bemek, és próbálom behúzni az ujjam azon az órán:D:D am most 11-es vok
2010. jan. 21. 18:01
 4/40 anonim ***** válasza:
92%

Hát szerintem elvileg megteheti, de nem vagyok benne biztos :/ Esetleg nézd meg a házirendet, hogy milyen mértékben tiltják a "feltűnősködést"(bocs, csak nem találtam rá jobb szót xD) nálunk például elvileg tilos hajat festetni, mégis sokan nem tartják be. Csak az extrémebbek miatt szólnak, egyszer egy lányt kirúgással fenyegettek, ha nem festeti vissza az eredeti színére. Amúgy meg nem érzem igazságosnak ezt a dolgot, főleg ha példának vesszük, hogy egy-két ember hogy jelenik meg az iskolában...

17/L

2010. jan. 21. 18:03
 5/40 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy tudom,hogy ha nem túl ízléstelen vagy kirívó a megjelenés,akkor nem lehet ellene kifogása.A mai világban egy nyolcadikosnál az amúgy elegáns és nem feltűnő francia manikűr elfogadható .

Szerintem ez nem volt rá ok,hogy ilyen megalázóan viselkedjen veled,nembeszélve arról,hogy a műköröm elkészítése elég drága lehetett.Lehet,hogy ezt nem ártott volna megemlítened neki,hogy drága volt...

A mi sulinkban /általánosban/ volt egy tanárnő,hosszú,vérvörös karmokkal.Egy negyedikes kislány körméről tégla darabbal kapartatta le a körömlakkot,szünetben,az udvaron.A Te tanárod némileg humánusabb volt,legalább vitt acetont...

2010. jan. 21. 18:16
 6/40 anonim ***** válasza:
12%
figyi, sztem 8.-asan nincs szükséged manikűrre. anyukámmal középiskolában, az átlátszót mosatták le... le kellett kapargatnia... na most akkor...
2010. jan. 21. 18:16
 7/40 anonim ***** válasza:
61%

A házirendtől függ, hogy megteheti-e.

Amúgy a sima francia manikűrrel nincs gond, de hogy strasszköves is, meg 3 cm... Ez szerintem tűlzás 8. osztályban.

Nálunk nem volt jellemző, hogy valaki festette volna a körmét, vagy sminkelt volna. Egyébként szerintem várd meg a gimit, ott majd azt csinálsz a körmöddel, amit akarsz, de azért általánosba még szerintem totál felesleges.

22/L

2010. jan. 21. 18:18
 8/40 anonim ***** válasza:
43%
hát én nemtuom!? minek körömlakk egy még gyerek lánynak? az nem szórakozóhely,iskola!az a baj ,hogy a mai fiatalok azt akarnak csinálni a suliban amit akarnak,ha szól a tanár még ők vannak fellázadva!ezért nincs a mai tanároknak semmilyen tartásuk mint régebben!szerintem ezt szülő válogatja.
2010. jan. 21. 18:23
 9/40 anonim ***** válasza:
40%
FIGYU!! te taknyos minek neked 3 cm-es köröm!! kinek villogsz! a tanárnak teljes mértékben igaza van, vagy tudod mit! verjétek meg úgy is most ez a divat.még kérdezed HOL ÉLÜNK? ez az hol élünk!!szánalmas (domek)
2010. jan. 21. 18:29
 10/40 anonim ***** válasza:
42%
bocs : úgy írtad HOVÁ JUTUNK? (domek)
2010. jan. 21. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!