Nyolcadikban lemosathatja a tanár a körömlakkomat?
Figyelt kérdés
Ma kihívott az idióta tanár az asztalhoz, és közölte velem hogy mossam le a körmömről a körömlakkot, és nyújtotta az acetont a kezében. nem voltam hajlandó lemosni először, de már osztályfőnöki intővel fenyegetett. Kénytelen voltam lemosni. Istenem, hova jutunk? Egyébként, meg nem fekete körömlakk volt, vagy ilyesmi, hanem, francia manikűr, és rajta ilyen minta pici strasszkövekkel és az a durva, hogy előző este csináltattam a körmössel. Továbbá, közölte, hogy reszeljem le a körmöm, mert olyan mint egy útszélinek. (kb. 3 cm)
Szerintem a 3 centit úgy érti, hogy a körömágytól kezdve!!
2010. jan. 21. 22:24
22/40 anonim válasza:
sztem nem, az ugyanis nem köröm ami a körömágytól 3 centis, azcsak vmi kezdemény :D
2010. jan. 21. 22:34
23/40 anonim válasza:
jó azért 1 sima francia körömbe még nincs semmi durva, főleg hnem is mű
szerintem vki csak élvezi h már idősebb picit és mondagathatja,... pedig anno ők is erre vágytakxD valljuk be minden kis tini szereti ezeket a dolgokat, oké csak ne vigye túlzásba, a kérdező szerintem ezzel nem vitte túlzásba
2010. jan. 21. 22:37
24/40 anonim válasza:
de azt is lássuk be hogy nagyobb hatalma van és nem hinném hogy jó kötöszködni velük.Ha neki ez örömet okoz,sz@rjál rá....gáz élete lehet ha ebben örömét leli:)
2010. jan. 21. 22:41
25/40 anonim válasza:
hogy lenne már kezdemény? Nem mindenkinek hosszú maga az a rész, ami alatt az ujj van (na ezt most nem tudom jobban elmondani:D)Persze nagy műkarmokhoz képest tényleg kezdemény, de amúgy meg nem az. Mérd le!:D
2010. jan. 21. 22:42
26/40 anonim válasza:
ja centi....aztolvastam előbb h mili:D
nadeha 3 centi az kurv@nagy, már nemazért:D:D
nekem alapból is hosszúkásak a körmeim, ha éppen nagyonrövidre van vágva, akkoris hosszúkás. de a 3 centi, az bu-zi sok. azmár egyenesen otromba egy 8.-os kislányon:S
auzmég kislány, könyörgöm. hát bánom én, festegesse, ápolgassa a körmeit, nade 3 centis műköröm??? egy KISLÁNYON? és ezitt a lényeg h kislány. egy 8.-osnak is lehetnek szép és ápolt körmei, de a szép és ápolt nemegyenlő azzal h 3 centi. ezt gondold át mégegyszer sztem.
2010. jan. 21. 23:04
27/40 anonim válasza:
Na jó. Én esküszöm le fogom mérni vonalzóvalXDDD
Szerintem elnézte a méreteket, mert a 3 centi, igazad van, még a körömágytól számítva is nagy, főleg ha a saját körme. Mérd meg kérdező, nagyon izgatottak vagyunk már!:D
2010. jan. 21. 23:23
28/40 anonim válasza:
sztem tuti h az 3 centi lesz, .és tuti h akkora volt neki, és tuti h nemérti h miért akadt ki a tanár :D
mert ez télleg sok, de én kinézem az ilyenekből, mint a kérdező...
2010. jan. 21. 23:40
29/40 anonim válasza:
Jaj ne legyél szigorú. Ha annyira p*csáskodni akarna kislány létére, hatalmas műkörme lenne. Lehet csak lusta volt levágni:D NA mindegy...
2010. jan. 21. 23:44
30/40 anonim válasza:
Nálunk még gimiben is lemosatták. Tanára válogatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!