Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy ne izzadjak...

Mit tegyek hogy ne izzadjak ennyire?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, es nagyon nagyon izzadok. Naponta 2x is zuhanyozok, reggel es este, de meg is mindig izzadsag szagom van, es felek hogy emiatt mindenkit elűzök magam mellől. Használok dezodort, mar szinte mindegyiket próbáltam, de nem használ a szag ellen. A 48 órás dezodornak is kb 1 óra alatt elmegy az illata es ujra büdös leszek. Mit tegyek? Nem vagyok egyébként se kövér, sem túlsúlyos.. Csak sokat mozgok es sportolok napközben a Suliban is...

2014. szept. 15. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyél egészséges kajákat és sok-sok vizet igyál mellé. A szemeteket, darált hulladékot, üdítőket felejtsd el, írtsd ki az életedből. Nyilván nem a pörköltre gondolok, hanem a gyorskajákra, mirelit félkész vackokra.

Az ilyen 48 órás hülyeségek semmire nem jók. Csinálj magadnak krémdezodort, itt egy recept:

[link]

Én is házilag csinálom, de nem teszek bele shea- meg kakaóvajat is, hanem csak egyfélét. E vitamin kapszulát sem használok, azt elhagyom. Mióta magamnak keverem, érdekes módon sosincs izzadságszagom, persze ebbe belejátszott az is, hogy én is kiírtottam minden sz.r szemetet az étrendemből.

A bolti dezodoroktól én is mindig büdi voltam.

2014. szept. 15. 15:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, eddig sem ettem semmilyen marhaságot. A szüleim orvosok, így kólát is talán egyszer ittam életemben, maximálisan egészségesen étkezem. Köszönöm szépen a receptet kipróbálom:))) nagyon köszönöm.
2014. szept. 15. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes! :)

Szívesen, tuti, hogy ez be fog válni, mert a szódabikarbona szagtalanít a legjobban. Cipőbe is bele lehet szórni önmagában, meg a hűtőbe is lehet tenni, így nem lesz az a tipikus hűtőszag benne. Sőt, cicaalomba is bele lehet szórni :D

2014. szept. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!