Mit tegyek hogy ne izzadjak ennyire?
Egyél egészséges kajákat és sok-sok vizet igyál mellé. A szemeteket, darált hulladékot, üdítőket felejtsd el, írtsd ki az életedből. Nyilván nem a pörköltre gondolok, hanem a gyorskajákra, mirelit félkész vackokra.
Az ilyen 48 órás hülyeségek semmire nem jók. Csinálj magadnak krémdezodort, itt egy recept:
Én is házilag csinálom, de nem teszek bele shea- meg kakaóvajat is, hanem csak egyfélét. E vitamin kapszulát sem használok, azt elhagyom. Mióta magamnak keverem, érdekes módon sosincs izzadságszagom, persze ebbe belejátszott az is, hogy én is kiírtottam minden sz.r szemetet az étrendemből.
A bolti dezodoroktól én is mindig büdi voltam.
Nagyon helyes! :)
Szívesen, tuti, hogy ez be fog válni, mert a szódabikarbona szagtalanít a legjobban. Cipőbe is bele lehet szórni önmagában, meg a hűtőbe is lehet tenni, így nem lesz az a tipikus hűtőszag benne. Sőt, cicaalomba is bele lehet szórni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!