Mit csináljak hogy ne izzadjak, annyira?
Figyelt kérdés
használok solutio antisudoricát de nem használ.. az elején használt nem izzadtam tőle.de mostmár megint visszajött. van valami megoldás?2012. jún. 11. 18:32
2/4 anonim válasza:
nekem azt mondta a háziorvosom, amikor mindig levert a víz, hogy ne stresszeljek, legyek pozitív és akkor enyhül.
amugy naponta akár többször egykis szappanos vízzel tisztísd meg a hónaljad és kenj rá dezodort.
3/4 A kérdező kommentje:
akkor a stressz is okozhatja? köszi a válaszokat
2012. jún. 12. 06:06
4/4 anonim válasza:
Garnier dezodort használok, eddig ez vált be legjobban :) De ha tényleg nagyon zavaró, akkor szerintem csekkolj majd be egy bőrgyógyászhoz is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!