Göndör hajuak! Ti hogyan alszotok? Kiengedett hajjal?
Ja, ez jó kérdés.
Én is göndör vagyok. Frissen mosva nagyon szép, de aztán egy seprű... Mindenesetre az elülső tincseimet mindenképp felcsatolom a fejem tetejére, hogy legalább azok ne "súrlódjanak" alvás közben, amíg forgolódom. Aztán összekötöm lófarokba.
A göndör haj átka. :)
Én már inkább egyenesen hordom pont emiatt, viszont ha mégis göndören hagyom, mosás után, törülközőszáraz hajamba masszírozok egy kis Syoss hajolajat. Aztán amikor másnap esetleg csúnya lesz, a száraz hajba is kenek egy kicsit. Amíg nedves, nem kell tőle félni, de száraz hajba már nem szabad sokat kenni.
Kiengedve. Aztán reggel meg olyan vagyok, mint egy oroszlán. :)
Frissen megmosva tényleg szép, de utána katasztrófa... Mióta deréknál hosszabb, azóta pedig vasalni sem egy kellemes élmény, szóval erről cirka 2 éve letettem, és ritkán veszem igénybe. Úgyhogy én is szenvedek eleget a hajammal.
Én este mindig felkötöm a hajamat,valahogy így (minél "magasabbra",annál jobb):
Így reggelre nem lapulnak ki a csigák :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!