Miért nem jó, ha kiengedett hajjal alszunk?
Figyelt kérdés
Gyakran hallom emberektől, hogy nem egészséges a hajnak, ha alvás közben ki van engedve, ez igaz-e? Ha igen, akkor miért? Azt hittem eddig, hogy pont a gumizás töri meg esetleg.2013. okt. 9. 21:29
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem pont hogy az az egészséges, ha ki van engedve, de lehet én is rosszul tudom...
2/3 anonim válasza:
Semmi gond a kiengedett hajjal való alvással. A hajgumizás meg akkor töri meg, ha szilikonos, műanyag gumikkal jó szorosan fogjuk össze a hajat. Ha puha, anyag hajgumival fogod össze lazán, akkor nem lesz semmi baja a hajnak. Én hol így, hol úgy szoktam aludni és egyáltalán nem töredezik.
3/3 anonim válasza:
Elvileg azért jobb kiengedett hajjal aludni, hogy alvás közben a fejbőr levegőt kapjon.
Viszont azért nem jó a kiengedett hajjal alvás, mert hozzádörzsölődik a párnához, és pl a hosszú hajnál nekem beszorul a vállam alá ha megfordulok az ágyban meg húzódik ha esetleg nem figyelek rá és úgy fordulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!