Nem áll jól a kiengedett haj és ezért mindig össze van fogva. Sokak szerint az nem lehet nőies akinek nincs kiengedve a haja. Szerintetek is így van?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 16:36
1/9 anonim válasza:
Szerintem lehet nőies, bár tény, hogy ha szép a haj, jobban mutat kibontva. Én is állandóan összegumizva hordom, próbálom magam rávenni, hogy kiengedjem, mivel már megnőtt a kívánt hosszúságúra.
2/9 anonim válasza:
Butaság. Tényleg szép a kiengedett haj, de egy szépen feltűzött is tud nagyon nőies lenni. Ha laza kis konyszerűséget csinálsz, amiből egy-két fürt kilóg a halántékodnál meg a nyakadnál, az szerintem nagyon nőies.
3/9 anonim válasza:
én is sokszor hordom összefogva a hajam ,szerintem ha neked az jobban áll akkor mindenképp jobb mintha kiengedve lenne ,ami rosszabbul áll.
pl Dukai Reginek is sokszor van összefogva a haja,nemhiszem hogy ő nem nőies:)
4/9 anonim válasza:
Pont ezt utálom egy lányban, hogy ezzel igénytelenné teszi magát. Akkor miért nem vágatja le és csinál egy jól kezelhető, könnyű, fiatalos hajat. Ezért kár hosszú hajnak lenni.
5/9 anonim válasza:
szerintem vágass magadnak egy új frizurát, a fodrász segít majd hogy mi áll jól, és ha kéred, akkor meghagyja olyan hosszúra hogy ha mégse tetszik akkor fel tudd fogni(ne így mondd majd h lehet h nem fog tetszeni hanem úgy h szeretnéd néha felfogni)
6/9 anonim válasza:
A simán összefogott tényleg nem túl nőies. Miért nem vágatod le?
7/9 anonim válasza:
Hülyeség!! Simán lehetsz nőies összefogott hajjal, ha az áll jól, de ha nem tetszik egy rövid frizura is nagyon divatos és nőies lehet. :)
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!