Kiengedett vagy összekötött haj?
Figyelt kérdés
13/L2011. jan. 25. 17:41
1/3 anonim válasza:
A fejformádtól és az arcvonásaidtól függ, hogy melyik áll jobban. Nem tudnál betenni egy-egy képet így is, úgy is?:)
2/3 anonim válasza:
Mindenkinek más áll jó. Én speciel szinte mindig összefogva hordom, főleg feltűzve. Túl hosszú ahhoz, hogy napi szinten kibontva legyen. Ha néha kibontom, akkor is mindig teszek hajpántot, vagy a felét összefogom egy francia csattal vagy egy csipesszel. Nem szeretem, ha az arcomba lóg. Mások is azt mondják, hogy inkább összefogva áll jól.
3/3 anonim válasza:
otthon mindenféleképpen összefogva, vagy befonom, persze ha nem jönnek vendégek. idegesít ha akkor lóg :D. amúgy meg kibontva(bár elég hosszú a hajam). bár nekem mondták már h mind a kettő haj jól áll úgyhogy kedvemtől is függ h milyen a frizkó :D
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!