Melyik a LEGEGÉSZSÉGESEBB hajviselet: kiengedett haj, copf, konty vagy fonat?
Nagyon vigyázni szeretnék a hajamra, nemreg lett levágva, mert el nagyon el volt törve a vége, és alapból vékonyszálú, könnyen károsítható hajam van. Mivel szeretném, ha minél hamarabb megnőne a hajam kb. a mellemig (most vállig érő), mellőzöm a hajszárítót, hajvasalót, göndörítőt, valamint nem szennyezem hajlakkal, hajhabbal, zselével, semmilyen kencével.
És még azt szeretném kérdezni, hogy ezek közül melyik a legegészségesebb hajviselet: kiengedett haj, copf, konty, fonat? Amelyiktől a legkevésbé károsodik, törik a haj.
éjszakára laza fonat
nap közben sztem nem túl szerencsés kibontva hordani főleg ha nagyon szeles az idő,csak összekócolja és mire sikerül kifésülni rendesen sérül a haj.szóval napközben sztem szintén a fonás vagy a konty a legmegfelelőbb.
A konty a legjobb, csak nem mindegy milyen. Olyan, amihez nem használsz hajgumit.
Vagy feltűzöd pálcikaszerű kontytűvel: [link]
(Én mindig így hordom.)
Vagy használhatsz műanyag csipeszes csatokat (minél kevesebb, annál jobb).
Vagy nagy hajtűkből pár darabot: [link]
Nem nő tőle gyorsabban a haj, de megvédi a kiszáradástól, a dörzsölődéstől, más mechanikai sérülésektől. A fonat is jobb, mint kiengedve, de attól még tud dörzsölődni a haj a hátadhoz, stb.
Éjjelre én be szoktam fonni, mert a konty kényelmetlen.
A copf semmivel sem jobb, mint kiengedve, sőt, még a hajgumi is roncsolhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!