Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a LEGEGÉSZSÉGESEBB...

Melyik a LEGEGÉSZSÉGESEBB hajviselet: kiengedett haj, copf, konty vagy fonat?

Figyelt kérdés

Nagyon vigyázni szeretnék a hajamra, nemreg lett levágva, mert el nagyon el volt törve a vége, és alapból vékonyszálú, könnyen károsítható hajam van. Mivel szeretném, ha minél hamarabb megnőne a hajam kb. a mellemig (most vállig érő), mellőzöm a hajszárítót, hajvasalót, göndörítőt, valamint nem szennyezem hajlakkal, hajhabbal, zselével, semmilyen kencével.

És még azt szeretném kérdezni, hogy ezek közül melyik a legegészségesebb hajviselet: kiengedett haj, copf, konty, fonat? Amelyiktől a legkevésbé károsodik, törik a haj.

2012. szept. 20. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem napközben kiengedett, éjjel laza copf.
2012. szept. 20. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:

éjszakára laza fonat

nap közben sztem nem túl szerencsés kibontva hordani főleg ha nagyon szeles az idő,csak összekócolja és mire sikerül kifésülni rendesen sérül a haj.szóval napközben sztem szintén a fonás vagy a konty a legmegfelelőbb.

2012. szept. 20. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
Azt olvastam, hogy ha felfogod a hajdat gyorsabban nő, mert serkenti a hajhagymákat.
2012. szept. 21. 00:30
 4/5 anonim ***** válasza:

A konty a legjobb, csak nem mindegy milyen. Olyan, amihez nem használsz hajgumit.

Vagy feltűzöd pálcikaszerű kontytűvel: [link]

[link]

(Én mindig így hordom.)

Vagy használhatsz műanyag csipeszes csatokat (minél kevesebb, annál jobb).

Vagy nagy hajtűkből pár darabot: [link]

Nem nő tőle gyorsabban a haj, de megvédi a kiszáradástól, a dörzsölődéstől, más mechanikai sérülésektől. A fonat is jobb, mint kiengedve, de attól még tud dörzsölődni a haj a hátadhoz, stb.

Éjjelre én be szoktam fonni, mert a konty kényelmetlen.

A copf semmivel sem jobb, mint kiengedve, sőt, még a hajgumi is roncsolhatja.

2012. szept. 21. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
65%
a legegészségesebb ha ki van engedve,az tévhit,hogy felkötve gyorsabban nő,arra használj ricinust
2012. szept. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!