Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek miert baj az ha 1...

Szerintetek miert baj az ha 1 lanynak kozepen van elvalasztva a haja? Es ki van engedve? Es miert regimodi? Ugye vannak azert emberek akik nem ugy gondoljak? :|

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legtöbb ismerősöm középen választja el a haját. Én is. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Ne aggódj, divathullámok jönnek-mennek. Ne is törődj vele.
2012. szept. 16. 22:38
 2/12 A kérdező kommentje:
haat igen:) szerintem is! koszi!
2012. szept. 16. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

Szia

Én még negatív véleménnyel nem voltam ilyen hajú lányról

Imádom nézni ha valakinek szép hosszú barna fényes a haja, legszívesebben bele harapnék

Gondolom előlre van téve neked hogy takarja elől a ciciket, ilyen is van :)

20/F

2012. szept. 16. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
kiskorom óta így hordom...nagyon ritkán fésülöm máshogy, nem régimódi, de én is érzem hogy valami nem stimmt, de az nem a választék helye, egyszerűen csak kezelhetetlen hajam van
2012. szept. 16. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
gondolom 13-14 körül vagy.. Nézz meg pár divatlapot és rájössz h fingod nincs mi a régimódi és mi nem.
2012. szept. 16. 23:32
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Semmi baj nincs a középen elválasztott kiengedett hajjal.
2012. szept. 17. 07:40
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

A középen elválasztott haj jobban odavonzza a tekintetet az arcra, pontosabban az orra. Ezért én inkább oldalt választom el (nem vagyok megelégedve az orrommal, szerintem kicsit görbe, és hegyes), jobban is áll.

De szerintem akinek nincs ilyen gondja, annak nem gáz középen elválasztani, sőt. Szerintem nem régimódi, csak most elterjedtebb az oldalt lévő választék.

2012. szept. 17. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs az ilyen hajjal...
2012. szept. 17. 13:18
 9/12 A kérdező kommentje:
oke akk nagyjabol egy a velemenyem veletek:)..khmm..16 vagyok drága -.-" nem13-14... de mindegy.. amugy nembaj ha az orromra vonzza a tekinteteket ..,nekem nincs semmi bajom az orrommal. Igen:) elore teszem :DD
2012. szept. 17. 17:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi baj.

Ma már kb. minden 2. lány oldalt választja el a haját, mert most az a divat. Szerintem ez gáz. Nekem kb. 3 éven keresztül volt egy kicsit oldalt a választékom, de nyár végén, amikor fodrásznál voltam úgy lett csinálva a hajam, hogy ismét középen van a választék. Egyrészt kell néha egy kis változtatás, másrészt nem akartam beállni a tömeglányok közé. :)

Szerintem semmi baj nincs ezzel!

17/L

2012. szept. 17. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!