Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindenki használ alapozót?

Mindenki használ alapozót?

Figyelt kérdés
tök furán érzem magam, már 15 éves csajok alapozóval keni az arcukat, én meg tök ritkán csinálom. mondjuk szerencsére jó bőröm van. vagy csak maradi vagyok? minden nap használjátok? miért?
2010. jan. 2. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én sem használok, mert nincs semmi gond a bőrömmel.

De igazság szerint van ennél fontosabb dolog is az életben, mint reggel ezzel baszakodni...

Egyébként lehet az én felfogásom rossz, DE ha valakinek csúnya a bőre -pattanásos,mitesszeres-, nem árt még jobban az alapozó? Vagyis nem engedi levegőzni a bőrt... Akkor még nehezebben gyógyul a pattanás és még több is lesz belőle.

2010. jan. 2. 20:15
 12/13 A kérdező kommentje:

köszi nektek,

szerintem is van abban valami, hogy ha problémás a bőr , azt nem kellene beborítani alapozóval egyfolytában, mert attól csak rosszabb lehet

2010. jan. 2. 22:13
 13/13 anonim válasza:

Ha szép az arcod szerintem fölsöleges... én is csak akkor használok, amikor nem vagyok valami kipihent, vagy valamiért csúnyább az arcbőröm.

18/L

2010. jan. 4. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!