Látszik az arcon ha kőpúdert használunk? Az alapozót észre lehet venni. A kőpúder önmagában más mint az alapozó?
Hát nem tudom tinikoromban kőpúdert használtam és beszólt egy pasi, hogy milyen poros az út nálatok....
szóval sztem a folyékony alapozó jobb :)
Én pont púderpárti vagyok, alapozót nagyon ritkán használok.
A "poros az út" beszólást az előttem szóló valószínűleg azért kapta, mert rossz színűt választott - túl világosat.
Ha sikerül jó színt választanod, akkor ez nem fordulhat elő. No meg nem kell egy vödörrel magadra rakni.
A kőpúdert egyébként alapozóval kombinálva szokás használni, az alapozó fölé, matt hatást eredményez és fixálja az alapozót. Én mondjuk magában szoktam használni, mert szerencsére szép a bőröm, alapozóra nincs szükségem, azt csak ritkán használom.
Szerintem az alapzó elhagyásával, csak púder használatával természetesebb, mégis egyenletes hatás érhető el - és ami miatt én elsősorban használom, az az, hogy mattít - utálom, amikor egy kicsit is fénylik az arcom. Persze, ha valakinek problémásabb a bőre, akkor lehet, hogy nem elég csak a púder, kell az alapozó is a szép hatás érdekében.
Köszi a választ! :)
Annyi lenne még, hogy könnyen kipirul az arcom, azt is szépen takarja a púder? Mert mikor alapozó alatt pirult, gány volt nagyon :/
Na szerintem az természetesebb hatású a púder alatt - bár nem szoktam kifejezetten figyelni.
De ha szép bőröd van, amúgy is felesleges a mindennapi alapozó és szerintem jobb alternatíva egy kis púder (persze tényleg figyelj, hogy megfelelő legyen a színe, és nem úgy nézz, ki, mintha XIV. Lajos udvarából szalasztottak volna, nyakig rizsporban)
Szerintem az előttem szóló valami rossz minőségű púderrel találkozott.
MIndenesetre, mint már mondtam, én nagyon szeretem, de mindenkinek más jön be, ez tény.
A natúrringyó meg egy egészen érdekes kifejezés, mely egész sok ellentmondást rejt magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!